Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Noviembre ' 04:

Patricia Barber Quartet (Jazz) Patricia Barber piano i veu, Neal Alger guitarra, Michael Arnopol baix, Eric Montzka bateria. A l’ombra de fenòmens mediàtics com Diana Krall i Norah Jones, la carrera de Patricia ha esdevingut una delicatessen per als aficionats al piano jazz de 5 e.
20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 30 euros. Patricia Barber oferirà dos concerts independents, a les 20h i 22h. Després de cada set es desallotjarà la sala. No es podrà fumar durant la seva actuació.
Per a ella cada tema és un repte que ha de resoldre aplicant-hi un cert nivell de sofisticació melòdica, rítmica o harmònica. Sap com fer-ho i triomfa, amb una música fresca que camina com un dels referents jazzístics de principis del segle XXI. No eWTF Jam Session amb Javier Vercher (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
23:15h. ENTRADA: 3 euros.Javier Vercher Quartet (Jazz) Javier Vercher saxo tenor, Lionel Loueke guitarra, Edwin Livingstone contrabaix, Brannen Temple bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Amb una formació de luxe en què destaca la classe de Brannen Temple a la bateria, el madrileny Javier Vercher mostrarà tot el seu cabdal de talent, el mateix que el 2000 el va fer graduar-se al Berklee College amb la qualificació de Magna Cum Laude.Ari Hoenig Quartet (Jazz) Jacques Schwarz-Bart saxo, Jean Michel Pilc piano, Thomas Bramerie baix, Ari Hoenig bateria. Natiu de Filadelfia, ha tocat amb Shirley Scott, Joe Lovano i Dave Holland, i ha format part de les bandes de Joshua Redman i Richard Bona..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Amb el disc “The Painter”, d’aquest 2004, ha aconseguit molt bones crítiques, que destaquen la seva capacitat per explorar l’idioma de la percussió amb profunditat i consistència.Ari Hoenig Quartet (Jazz) Jacques Schwarz-Bart saxo, Jean Michel Pilc piano, Thomas Bramerie baix, Ari Hoenig bateria. Natiu de Filadelfia, ha tocat amb Shirley Scott, Joe Lovano i Dave Holland, i ha format part de les bandes de Joshua Redman i Richard Bona..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
També se sent fort en els camps de la composició i els arranjaments. Amb el disc “The Painter”, d’aquest 2004, ha aconseguit molt bones crítiques, que destaquen la seva capacitat per explorar l’idioma de la percussió amb profunditat i consistència.Adrián Iaies presenta: Tango Reflections Trio (Tango-Jazz) Adrián Iaies piano, Horacio Fumero contrabaix, Pablo Mainetti bandoneó. Aplicant la tècnica d’anada i tornada, la seva música es mou entre el tango i el jazz des d’un estil propi que fa de l’economia de mitjans una virtut i de la passió una constant..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Si amb gravacions com “Round Midnight y otros tangos” ja ha deixat bocabadat el personal, el seu nou treball no es queda curt. I de ben segur, tornar a escoltar els seus intercanvis de notes amb el contrabaix de Fumero és tot un plaer.WTF All Stars (Jazz-Funk-Hip Hop) Llibert Fortuny saxo alt, Joan Díaz teclats; convidats especials: Gustavo García guitarra, Albert Sanz piano i teclats, Ignasi Zamora baix elèctric i Santi Serratosa bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Les WTF All Stars arriben amb la seva ració d’adrenalina, improvisació, experimentació i intercanvi d’idees. Jazz que es cou en directe, sense fre. Imparable.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Alex A. guitarra i veu, Chupi teclats, Steve de Swardt baix i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Anton Jarl (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Nestor Torres Quartet (Jazz) Nestor Torres flauta, Gonzalo Grau teclats, Toshi Someya baix, Ray Monroig bateria. Des de fa més de quinze anys aquest flautista està captivant les audiències amb el seu còctel de llatinitat sensual, pop i jazz..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ha transformat les regles de la flauta, inventant-se un nou món musical: el seu. Nascut a Puerto Rico a la dècada dels cinquanta, va debutar discogràficament el 1989 amb “Morning Ride”.Sergi Sirvent Presentació del disc “9 musas”. edita Fresh Sound New Talent (Jazz) Sergi Sirvent piano-veu, Sílvia Pérez veu, Santi Careta guitarra, Esteban Hernández contrabaix, Daniel Domínguez bateria. Convidats especials: Miguel “Pinxo” Villar saxo tenor, Sandrine Robilliard cello..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Sirvent i el seu grup volen fer partícip a l’oient de la seva invocació a aquesta essència creadora. Un aspecte místic que filtren amb subtilesa a través del jazz.Sergi Sirvent Presentació del disc “9 musas”. edita Fresh Sound New Talent (Jazz) Sergi Sirvent piano-veu, Sílvia Pérez veu, Santi Careta guitarra, Esteban Hernández contrabaix, Daniel Domínguez bateria. Convidats especials: Miguel “Pinxo” Villar saxo tenor, Sandrine Robilliard cello..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Sirvent i el seu grup volen fer partícip a l’oient de la seva invocació a aquesta essència creadora. Un aspecte místic que filtren amb subtilesa a través del jazz.Raül Reverter Quartet (Jazz) Raül Reverter saxo, Jordi Farrés guitarra, Pere Loewe contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Treient el cap entre la munió de nous valors del jazz català, Raül Reverter ofereix un repertori sense esquerdes. La marca de la casa és la sonoritat tan treballada que treu a la combinació saxo-guitarra, recolzada en la seva complicitat amb Jordi FaRaül Reverter Quartet (Granollers/Bcn) (Jazz) Raül Reverter saxo, Jordi Farrés guitarra, Pere Loewe contrabaix, Marc Ayza bateria. Treient el cap entre la munió de nous valors del jazz català, Raül Reverter ofereix un repertori sense esquerdes,.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
La marca de la casa és la sonoritat tan treballada que treu a la combinació saxo-guitarra, recolzada en la seva complicitat amb Jordi Farrés.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Alex A. guitarra i veu, Chupi teclats, Steve de Swardt baix i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Bruce Arkin (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Jaume Vilaseca Quartet (Jazz) Víctor de Diego saxo, Jaume Vilaseca piano, Dick Them contrabaix, Ramón Díaz bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
El quartet de Jaume Vilaseca acut a temes propis i a arranjaments de clàssics del jazz i el pop nord-americans per dissenyar el seu atractiu full de ruta, en què les fronteres desapareixen i les influències es barregen amb sorprenent naturalitat.Groove Doctors (Funk) Víctor de Diego saxo tenor, Dave Mitchel guitarra, Phil Wilkinson orgue Hammond, Mariano Steimberg bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Tornen els Groovy Dudes, reconvertits en Groove Doctors. Les seves influències van des de Jimmy Smith i Lou Donaldson fins Medeski, Martin & Wood. Si la teva passió és el funk, la cita és obligada.Groove Doctors (Funk) Víctor de Diego saxo tenor, Dave Mitchel guitarra, Phil Wilkinson orgue Hammond, Mariano Steimberg bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Tornen els Groovy Dudes, reconvertits en Groove Doctors. Les seves influències van des de Jimmy Smith i Lou Donaldson fins Medeski, Martin & Wood. Si la teva passió és el funk, la cita és obligada.Joe Smith Melodic Workshop Presentació del disc “Melodic Workshop” (Jazz) Gorka Benítez saxo tenor i flauta, Bill McHenry saxo, Guillermo Klein piano, Horacio Fumero baix, Joe Smith bateria. Amb una formació de gala es presenta el bateria nord-americà Joe Smith, que a més presenta el seu nou disc, continuació de l’aplaudit.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Una ocasió excel·lent per gaudir de les virtuts d’aquest agitador jazzístic que a cavall entre NYC i Bcn, s’ha guanyat una merescuda reputació. Música de qualitat superior desplegada des d’una visió tan moderna com efectiva, i que s’encomana a l’instJoe Smith Melodic Workshop Presentació del disc “Melodic Workshop” (Jazz) Gorka Benítez saxo tenor i flauta, Bill McHenry saxo, Guillermo Klein piano, Horacio Fumero baix, Joe Smith bateria. Amb una formació de gala es presenta el bateria nord-americà Joe Smith, que a més presenta el seu nou disc, continuació de l’aplaudit.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Una ocasió excel·lent per gaudir de les virtuts d’aquest agitador jazzístic que a cavall entre NYC i Bcn, s’ha guanyat una merescuda reputació. Música de qualitat superior desplegada des d’una visió tan moderna com efectiva, i que s’encomana a l’instSteve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Alex A. guitarra i veu, Chupi teclats, Steve de Swardt baix i veu, Caspar St. Charles bateria,.
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Andreu Zaragoza (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ariel Vigo Quintet (Jazz) Ariel Vigo saxo bariton, Raynald Colom trompeta, Alejandro Di Constazo piano, Nono Fernández contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
El saxofonista argentí Ariel Vigo entén el jazz com una font d’energia i llibertat. Per això, en comptes d’apostar per recreacions mimètiques, prefereix deixar-se dominar per la imaginació i els paisatges personals,Alejandro Luzardo Quintet (Candombe-Jazz) Alejandro Luzardo guitarra, Eduardo Tancredi teclats, Washington Rosas baix, Santiago Blanco bateria, Nicolás Arnicho percussió..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Alejandro Luzardo és un veritable especialista del candombe, estil originari de la regió d’Amèrica que actualment és l’Uruguai i que va néixer fa segles, per la necessitat dels esclaus procedents d’Àfrica de reafirmar la seva identitat.Yotam Silberstein Trío (Jazz) Yotam Silberstein guitarra, Gilad Abro contrabaix, Doron Thirosh bateria. Amb el seu debut, “The Animal”, aquest músic d’Israel ha sorprès tothom per la seva suma d’energia, confiança i empatia..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
El seu swing es mou fresc i agressiu pels marges del post-bop, eixamplant la influència de Grant Green i West Montgomery.Yotam Silberstein Trío (Jazz) Yotam Silberstein guitarra, Gilad Abro contrabaix, Doron Thirosh bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Amb el seu debut, “The Animal”, aquest músic d’Israel ha sorprès tothom per la seva suma d’energia, confiança i empatia. El seu swing es mou fresc i agressiu pels marges del post-bop, eixamplant la influència de Grant Green i West Montgomery.Dani Rambla Quartet (Jazz) Martí Serra saxo tenor, Daniel Rambla piano, Rai Ferrer contrabaix, Jordi Gardeñas bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Dani Rambla tria en aquesta ocasió el format de quartet per donar sortida al seu mestratge, conreat al llarg de més de vint anys de dedicació a les tecles, des que quan era adolescent va quedar enlluernat pel llenguatge del jazz i la improvisació.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Alex A. guitarra i veu, Chupi teclats, Steve de Swardt baix i veu, Caspar St. Charles bateria,.
23:00h. ENTRADA: 8 euros.Haze (Hip Hop) Sergio López “Haze”, Raúl Gil “Dj Small” dj, Jose Manuel Barrull “Farina” veus, Laura Fdz. Moreno veus, Jose Manuel Gordillo “Loco” cors. Apassionant en la seva barreja de hip hop i duende,.
20:30h. ENTRADA: 5 euros.
Bases amb ponts flamencs per demostrar als seus col.legues que el camí no és la droga ni la delinqüència; que el dolor només engendra dolor i que hi ha altres formes més valents de fer-se valer i demostrar qui és cadascú.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Àngela Suárez Quartet (Jazz) Àngela Suárez veu, Gerard Nieto piano, Josep Buch baix, Martí Vilardebó bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Àngela Suárez torna a estar amb nosaltres després de la presentació del seu primer disc "Te encontré". Ens mostrarà l’evolució que està experimentant, derivant cap a tendències més pop i funk, i que són el preàmbul del seu proper treball discogràfic.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04


Meses posteriores: Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso