Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Diciembre ' 03:

WTF Jam Session amb Arecio Smith Quartet Coordinació: Aurelio Santos. (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Vicente Espí Quintet (Jazz) Perico Sambeat saxo alt, Jesús Santandreu saxo tenor, Albert Bover piano, Paco Charlín contrabaix, Vicente Espí bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Vicente Espí ens va presentar fa un mesos un atractiu quartet que gravitava al voltant del llegat musical de John Coltrane, amb la intenció de recrear la seva primera època hard-bop, la de “Giant Steps”, la modalVicente Espí Quintet (Jazz) Perico Sambeat saxo alt, Jesús Santandreu saxo tenor, Albert Bover piano, Paco Charlín contrabaix, Vicente Espí bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Aquestes dues nits, el bateria i compositor valencià comptarà, a més, amb l’afegit del seu païsà Perico Sambeat, el músic espanyol de jazz amb més projecció internacional. Una trobada molt especial.Christo Fontecilla Jazz Quartet (Jazz) Cristo Fontecilla guitarra, Ion Robles saxo tenor i soprano, Dick Them contrabaix, Enric Illa bateria. Fontecilla va néixer a Nova York, ciutat que va abandonar el 1988..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Des d’aleshores ha aparegut com a productor o guitarrista en quasi quaranta discos. Amb aquest quartet que va debutar al Jamboree el juliol passat, i ben recolzat per músics de solvència contrastada, deixa palesa la seva gran qualitat, que aviat enreCarme Canela & Trío Presentació del cd IRIS (Jazz) Carme Canela veu, Joan Monné piano, Raimon Ferrer contrabaix, David Xirgu bateria. Si busquem la paraula “iris” al diccionari hi trobem definicions que tenen un fort lligam amb el nou treball de Carme Canela, senyera del jazz vocal català..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Una parla de l’arc de Sant Martí i la seva coloració, i aquest nou CD barreja infinitat de tons i colors musicals: hi ha composicions de Paul McCartney, Bill Frisell, Joan Manuel Serrat, Joe Zawinul i Djavan.Carme Canela & Trio Presentació del cd IRIS (Jazz) Carme Canela veu, Joan Monné piano, Raimon Ferrer contrabaix, David Xirgu bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Una altra remet a una formació circular i pigmentada que tenim darrere la còrnia, que es contrau i es dilata: això fan Canela i el seu trio, ammotllar la seva manera d’interpretar a cada peça musical, des del sospir subtil fins a moments plens de forSteve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Sergi Sirvent Quartet Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ravi Coltrane Quartet (Jazz) Ravi Coltrane saxo, Louis Perdomo piano, Drew Gress baix, Rodney Green bateria. Des del principi, Ravi va decidir utilitzar el saxo i no el cognom que li va donar el seu pare com a targeta de presentació..
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Va començar com a sideman de Jack DeJohnette, Elvin Jones, Jacky Terrason. A partir de 1993 va treballar intensament amb Steve Coleman. Consolidat com a figura del nou jazz gràcies a discos com “From The Round Box” i “Mad 6”, la seva visita és un esdAriel Vigo Quartet (Argentina) (Jazz) Ariel Vigo saxo alt, Albert Bover piano, Nono Fernández contrabaix, Marc Miralta bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
L’argentí Ariel Vigo entén el jazz com una font d’energia i llibertat, no com un mètode de recreació mimètica de tecnicismes. Vigo prefereix deixar-se dur per les emocions. Música crua i magnètica surt del seu cap. L’únic guia d’aquest viatge és el sGilad Atzmon Quartet (Palestina) (Jazz) Gilad Atzmon saxos, Frank Harrison piano, Yaron Stavi baix, Stephen Keogh bateria. Un músic compromès amb la realitat social que fa música expressiva, inspirada tant pel folk de l’Europa de l’Est com pel hard bop, el funk i França..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Recordem aquesta frase publicada al diari britànic “The Guardian”: “Existeix l’art de fer música extremadament irada. Aquest saxofonista palestí, exiliat forçós al Regne Unit, ha fet d’això un veritable magisteri amb la seva immensa destresa”.Gilad Atzmon Quartet (Palestina) (Jazz) Gilad Atzmon saxos, Frank Harrison piano, Yaron Stavi baix, Stephen Keogh bateria. Un músic compromès amb la realitat social que fa música expressiva, inspirada tant pel folk de l’Europa de l’Est com pel hard bop, el funk i França..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Recordem aquesta frase publicada al diari britànic “The Guardian”: “Existeix l’art de fer música extremadament irada. Aquest saxofonista palestí, exiliat forçós al Regne Unit, ha fet d’això un veritable magisteri amb la seva immensa destresa”.Alfons Carrascosa & Segundo Conclave (Latin-Jazz) Alfons Carrascosa saxo alto, Denis Hernández trompeta, José Reinoso piano, Ignasi Zamora baix elèctric, David Gómez bateria, Vicens Soler percussió..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
La trajectòria d’Alfons Carrascosa sempre ha estat ben connectada amb el sentiment llatí. Des dels dies del seu Clave 6 fins a aquest Segundo Cónclave, les seves formacions mostren una significativa habilitat per seguir els passos de Ray Barreto.Steve De Swardt Blues Band (Rithym’n’blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Rap Sessions amb Profezhya Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 7 euros.Andrei Kitaev Trio (Rusia) (Jazz) Admirat ni més ni menys que per Ahmad Jamal un home amb criteri, sens dubte , que opina que Kitaev “mereix ser escoltat als millors auditoris del món”, i pel llegendari Lionel Hampton, que va dir que “aquest paio sap com fer jazz de veritat”..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Lluny queden els seus inicis a San Francisco, acabat d’arribar del seu país, quan només guanyava diners per pagar-se el paquet de tabac, l’autobús i el menjar del dia. Ara és una figura d’abast internacional. S’ha d’escoltar.Andrei Kitaev Trío (Rusia) (Jazz) Admirat ni més ni menys que per Ahmad Jamal un home amb criteri, sens dubte , que opina que Kitaev “mereix ser escoltat als millors auditoris del món”, i pel llegendari Lionel Hampton, que va dir que “aquest paio sap com fer jazz de veritat”..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Lluny queden els seus inicis a San Francisco, acabat d’arribar del seu país, quan només guanyava diners per pagar-se el paquet de tabac, l’autobús i el menjar del dia. Ara és una figura d’abast internacional. S’ha d’escoltar.Globus Jazz Quartet (Jazz-Folklore de Ningun Lugar) Christiaan de Jong guitarra elèctrica, flauta de ¼ de to, composició, Liba Xavier Vilavecchia saxos, Oene van Geel violí, Àngel Pereira percussió i bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Estem davant d’un imaginari folklore d’enlloc, en paraules del polifacètic Christiaan de Jong, el líder d’aquest conjunt. Ens presenta una mena de suite jazzística, escrita per ell, que serà interpretada per quatre improvisadors sense fronteres.Globus Jazz Quartet (Jazz-Folklore de Ningun Lugar) Christiaan de Jong guitarra elèctrica, flauta de ¼ de to, composició, Liba Xavier Vilavecchia saxos, Oene van Geel violí, Àngel Pereira percussió i bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Música amb influències de l’Índia, el Japó, el flamenc, l’avantguarda –Stockhausen, Boulez-, el jazz de Louis Sclavis i Maarten Altena, i fins i tot la música antiga. Una proposta ben interessant.Xavi Casellas Quartet (Jazz) Xavi Casellas veu, Emilio Solla piano, Nono Fernández contrabaix, Marc Ayza bateria. Per a Xavier Casellas es tracta només d’una qüestió de llenguatges. Vocalista autodidacte, ha cantat de tot country, pop, rock..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ara aboca el seu coneixement i feeling al jazz, una música que l’ha acompanyat des de petit i que ressona al seu interior. Ens submergeix en el més pur sentiment crooner, evocant temps passats però amb una mirada posada en el futur.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny Quartet Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Xavi Casellas Quartet (Jazz) Xavi Casellas veu, Guim García saxo alt, Emilio Solla piano, Nono Fernández contrabaix, Marc Aiza bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.Nit de Nadal amb Angela Suarez (Jazz) Ángela Suárez veu, Jaume Vilaseca piano, Chris Merryman baix i contrabaix, Michael Weiss bateria. Ángela Suárez proposa un espectacle musical sense prejudicis. Cada tema és com una tela blanca que els quatre components de la formació van pintant en d.
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Així, aconsegueixen colorar un bolero o un tema pop a través del jazz, el funk o l’impuls llatí. Música que transmet i fa sentir. Aquí, allà, ara, demà. No cal dir que encaixa perfectament amb una data tan especial com el dia deNadal.Itl Jazz Quintet (Jazz) Simone La Maida saxo alt, Vicenç Solsona guitarra, Fabrizio Puglisi piano, Stefano Senni contrabaix, Roberto Faenzi bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.Itl Jazz Quintet (Jazz) Simone La Maida saxo alt, Vicenç Solsona guitarra, Fabrizio Puglisi piano, Stefano Senni contrabaix, Roberto Faenzi bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Andreu Zaragoza Quartet coordinada por Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin...)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Angela Suarez (Jazz) Ángela Suárez veu, Jaume Vilaseca piano, Chris Merryman baix i contrabaix, Michael Weiss bateria..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.Festa De Cap D’Any (Party)
23:30h. ENTRADA: 20 euros. Anticipada: 12 €uros. El preu inclou raïm i bossa cotilló.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03


Meses posteriores: Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20, Ago'21, Sep'21, Oct'21, Nov'21Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso