Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Febrero ' 04:

Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Guillermo Bazzola Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop,..)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ismael Dueñas Trío (Jazz) Ismael Dueñas piano, Rai Ferrer contrabaix, Jordi Gardeñas bateria. Aquest trio proposa el contrast com a recurs creatiu, explorant estils ben dispars en cada tema, però filtrats per un mateix fil conductor..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Així, hi trobarem incursions en el cool jazz, la música contemporània, el hard bop i el free, des d’una visió pròpia. Un viatge a diferents paisatges, èpoques i sabors, conduït des del llenguatge de la improvisació.Tony Lakatos Quartet (Jazz) Tony Lakatos saxos, Frank Harrison piano, Arnie Somogyi contrabaix, Stephen Keogh bateria. A Tony Lakatos no li agrada establir-se en els tòpics sense sentit. Perquè això significaria acceptar que, com és hongarès, no pot tocar.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
jazz al nivell més alt. Una mentida, com demostra el seu currículum. Fa molt de temps, al 1977, que va guanyar el concurs nacional de jazz del seu país, i des d’aleshores no s’atura: el seu saxo apareix a més de cent cinquanta discos. La llista de prTony Lakatos Quartet (Jazz) Tony Lakatos saxos, Frank Harrison piano, Arnie Somogyi contrabaix, Stephen Keogh bateria. La llista de primeres figures amb les quals ha compartit escenari o estudi de gravació és impressionant:.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ray Charles, Clark Terry, Art Farmer, Joe Zawinul, Billy Hart, Trilok Gurtu, Chuck Loeb, Charlie Mariano... Habitual de festivals importants i de llistes radiofòniques amb el millor jazz de l’any, Lakatos trenca tòpics.Andreu Martinez Presentació de disc “Senyals de vida” (Fusió) Andreu Martínez guitarra elèctrica i acústica, Marcel Botella teclats, Jordi Franco baix elèctric, Pere Foved bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
És un disc eclèctic a nivell de composicions, però amb una sonoritat molt concreta. Enregistrat a Barcelona i masteritzat a Nova York, aquest còctel d’estils, amb rajolins de jazz, blues, funk i country, mostra una guitarra que parla amb cada nota.Rocio Faks Quintet (Jazz) Rocio Faks veu, Raynald Colom trompeta, Albert Bover piano, David Mengual contrabaix, Marc Ayza bateria. Rocío Faks ha desenvolupat la seva carrera amb l’objectiu de trobar un llenguatge propi. Projectes inspirats en música del Brasil i Argentina,.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
una intensa feina com a compositora i la recerca de sonoritats jazzístiques contemporànies han marcat aquest camí. Molt ben recolzada aquesta nit, deixarà anar les troballes del seu constant desig d’evolucionar.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Jordi Farrés coordinada por Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Josh Roseman Unit (Jazz) Josh Roseman trombó, Liberty Ellman guitarra, Peter Apfelbaum teclats, orgue, Billy Kilson bateria. Josh Roseman va deixar de banda el conservatori quan va descobrir a finals dels vuitanta i principis dels noranta una escena de jazz.
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
a Nova York amb músics com Frank Lacy, Joe Bowie, Greg Osby i Geri Allen, entre d’altres. Olfacte per triar les millors companyies Uri Caine, Dave Douglas, Mark Feldman, el seu creixent impacte va fer que Dave Holland el cridés per a la seva big bandRamón Díaz Group (Jazz) Ramón Díaz bateria, Víctor de Diego saxos, Mikel Andueza saxo, “Curro” Gálvez contrabaix..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Jazz original, que agafa com a punt de partida la inquietud per apropar la música improvisada a un públic més extens de l’habitual. Llibertat expressiva i gran varietat rítmica, combinades amb solvència, són les eines que utilitzen per a aquesta finaRamón Díaz Group (Jazz) Ramón Díaz bateria, Víctor de Diego saxos, Mikel Andueza saxo, “Curro” Gálvez contrabaix..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Jazz original, que agafa com a punt de partida la inquietud per apropar la música improvisada a un públic més extens de l’habitual. Llibertat expressiva i gran varietat rítmica, combinades amb solvència, són les eines que utilitzen per a aquesta finaDo I Still Look Like The Pumukel by Cristo F. Quartet (Jazz) Guim García saxo alt, Cristo Fontecilla guitarra, Dick Them contrabaix, Enric Illa bateria. Un dels abundants exemples de la profitosa relació musical entre Nova York i Barcelona. Cristo Fontecilla va néixer a la primera,.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
però resideix a la segona. Amb molta experiència al circuit de gires fent d’acompanyant d’intèrprets de pop, rock i flamenc, a més dels seus propis projectes. Mig món ha escoltat la seva guitarra. Des de l’estiu passat, encapçala un quartet de jazz aAraceli Codina Quartet (Jazz) Araceli Codina veu, Andreu Zaragoza guitarra, Tom Warburton contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Una de les veus amb més futur del jazz català ens mostra el seu present. Escoltar una cantant de jazz és una opció mes que recomanable qualsevol 14 de febrer. L’agafeu?Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ariel Vigo Quintet (Argentina) (Jazz Contemporaneo) Raynald Colom trompeta, Ariel Vigo saxo baríton, Alejandro di Costanzo piano, Nono Fernández contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Aquest conjunt tan interessant que combina veterania i joventut, i músics d’aquí i allà, interpretarà peces de Charles Mingus, Peter Adams i Alejandro di Costanzo. Acomodats? En absolut. Sensació de risc.Cherry by Marlon Browden Trio (Jazz) Al Street guitarra, Peer Neumann Fender Rhodes, orgue, Marlon Browden bateria. Amb influències del hip hop, el soul i l’afro beat, el innovador Marlon Browden factura amb Cherry peces infeccioses, fresques i de ritmes i melodies flotants..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Marlon s’ha guanyat una sòlida reputació a Nova York on va arribar el 1995, procedent del seu St. Louis natal com a força creativa i contundent bateria.Cherry by Marlon Browden Trío (Jazz) Al Street guitarra, Peer Neumann Fender Rhodes, orgue, Marlon Browden bateria. Marlon s’ha guanyat una sòlida reputació a Nova York on va arribar el 1995, procedent del seu St. Louis natal com a força creativa i contundent bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ha fet gires i gravat discos amb Vernon Reid, Wax Poetic, Greg Osby i John Scofield, entre d’altres. Tres dies amb jazz modern i vibrant de la ciutat dels gratacels. Importació directa.Cherry by Marlon Browden Trío (Jazz) Al Street guitarra, Peer Neumann Fender Rhodes, orgue, Marlon Browden bateria. Amb influències del hip hop, el soul i l’afro beat, el molt innovador Marlon Browden factura amb Cherry peces infeccioses, fresques i de ritmes i melodies flotants..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Marlon s’ha guanyat una sòlida reputació a Nova York on va arribar el 1995, procedent del seu St. Louis natal com a força creativa i contundent bateria.Fast 3 Launch Party (Presentació de disc) (Funky-Groovy) Dave Wilkinson guitarra, Phil Wilkinson orgue Hammond B-3, Caspar St. Charles bateria. Els germans Wilkinson senten veritable passió pel soul-jazz dels seixanta. Una passió que, comparteixen amb l’omnipresent Caspar St. Charles..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Entre tots tres hi ha química. Ens presenten un enregistrament que han fet per al segell Butterfly Records. Una gravació funky i groovy. Hi haurà sorteig de còpies del seu 7” –que és una edició limitada- i festa grossa.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Rap Sessions amb Cloaka Company Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ball Cock by Miguel Villar Trio Miguel Pintxo Villar saxo tenor, Juan Pablo Balcázar baix, August Curuminas bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.Ben Besiakov & Ole Jacob Hystad Group (Jazz) Ole Jacob Hystad saxos, Joaquin Chacón guitarra, Ben Besiakov piano, Sigurd Ulveseth contrabaix. Dues nits amb una selecta representació del jazz nòrdic, complementats amb la reconeguda i reconeixible guitarra de Joaquín Chacón..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Però no es tracta només de geografia: Ben Besiakov, el pianista danès, va rebre l’any passat el Jazzpar Price, un guardó amb transcendència internacional. Al hard swing del saxofonista Ole Jacob Hystad tampoc li heu de perdre la pista.Ben Besiakov & Ole Jacob Hystad Group (Jazz) Ole Jacob Hystad saxos, Joaquin Chacón guitarra, Ben Besiakov piano, Sigurd Ulveseth contrabaix. Dues nits amb una selecta representació del jazz nòrdic, complementats amb la reconeguda i reconeixible guitarra de Joaquín Chacón..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.Groove Station (Groove) Miguel Pintxo Villar saxo tenor, Juan de Diego trompeta, Arecio Smith teclats, Dani Comas guitarra, Juan Pablo Balcázar baix, Santi Serratosa bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Resideixen aquí, però provenen d’altres ciutats i països. El seu nexe comú és el groove. Fusió funky al servei de la cara més amable i ballable del jazz. Molt entretinguts. Si us agrada el John Scofield de discos com “Uberjam” i “A Go Go”, aquest ésGroove Station (Groove) Miguel Pintxo Villar saxo tenor, Juan de Diego trompeta, Arecio Smith teclats, Dani Comas guitarra, Juan Pablo Balcázar baix, Santi Serratosa bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Resideixen aquí, però provenen d’altres ciutats i països. El seu nexe comú és el groove. Fusió funky al servei de la cara més amable i ballable del jazz. Molt entretinguts. Si us agrada el John Scofield de discos com “Uberjam” i “A Go Go”.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03, Ene'04


Meses posteriores: Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso