Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Noviembre ' 03:

Rodrigo Flores (Tango) Rodrigo Flores veu, José Reinoso piano, Marcelo Mercadante bandoneó, Andrés Serafini contrabaix..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
A Barcelona, la veu de Rodrigo Flores, recolzada instrumentalment per Reinoso, Mercadante i Serafini, és una de les més apreciades denominacions d’origen del tango. Tots quatre, quan toquen junts, emocionen.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Ramón Ángel Quartet Coordinació: Aurelio Santos. Info: www.aurelito.com (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Dave Mitchell & David Golek (Jazz) Dave Mitchell guitarra, David Golek guitarra, Nono Fernández contrabaix, Aldo Caviglia batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Conegut i reconegut per l’afició local gràcies a les seves mil i una batalles jazzístiques dels últims anys, posa la seva guitarra al costat de la de David Golek, un jove guitarrista nascut a París que ha aconseguit rellevància internacional,Peter King Quartet (UK) (Jazz) Peter King saxo alt, Joan Monné piano, Mark Hodgson contrabaix, Stephen Keogh batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Què podem dir de Peter King que no hàgim dit ja? Agafarem aquella frase d’“un dels millors saxofonistes que ha donat el jazz europeu de les últimes dècades”, repetirem allò de “la reencarnació britànica i blanca de Charlie Parker” i us recordarem quePeter King Quartet (Jazz) Peter King saxo alt, Joan Monné piano, Mark Hodgson contrabaix, Stephen Keogh batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Què podem dir de Peter King que no hàgim dit ja? Agafarem aquella frase d’“un dels millors saxofonistes que ha donat el jazz europeu de les últimes dècades”, repetirem allò de “la reencarnació britànica i blanca de Charlie Parker”Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Carmen Paz Quartet Coordinació: Aurelio Santos. Info: www.aurelito.com (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Bill Mchenry Trío (Jazz) Bill Mc Henry saxo tenor, Horacio Fumero baix, Joe Smith batería..
21:00h. ENTRADA: 10 euros.
McHenry és un dels millors fruïts de la connexió Nova York-Barcelona. Perquè aquest saxofonista que ens ha enlluernat més d’una nit al Jamboree, és un dels agitadors del soterrani jazzístic de la ciutat dels gratacels.Rogerio Botter Maio Quartet (Brazilian Jazz) Matt Renzi saxo tenor, William Gallison harmònica (a confirmar), Elisabet Raspall piano, R.B. Maio contrabaix, Eduardo Costa batería. Rogério és un rodamón brasiler que ha trepitjat Àustria, Itàlia, França i els Estats Units,.
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
amarant-se de les seves músiques i idiosincràsies. El jazz d’aquest baixista –expert compositor, arranjador i productor- ha sonat al costat de Paquito D’Rivera, Lionel Hampton, Gerry Mulligan i Naná Vasconcelos, entre d’altres.Bill Mchenry Trío (Jazz) Bill Mc Henry saxo tenor, Chris Lightcap baix, Joe Smith batería. Tan ben considerat per la crítica –a “The New York Times” l’adoren- com pel seu gremi..
21:00h. ENTRADA: 10 euros.
Un detall molt significatiu, que us farà prendre nota d’aquests dos concerts: el passat mes de juny, al Village Vanguard de Nova York, es va presentar en format de trio amb Paul Motian i Charlie Haden!Rogerio Botter Maio Quartet (Brazilian Jazz) Matt Renzi saxo tenor, William Gallison harmònica, Elisabet Raspall piano, R.B. Maio contrabaix, Eduardo Costa batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
La mobilitat geogràfica, una constant de la seva trajectòria, fa que el seu estil es pugui qualificar d’eclèctic i obert. Però, tot i que accepta tant les avantguardes europees com la música de cambra, Brasil sempre surt al seu retrovisor.Francesco Nastro Trío (Jazz) Francesco Nastro piano, Aldo Vigorito contrabaix, Peppe la Pusata batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Trio consistent. El titular és una de les joies de l’escena italiana. Els seus treballs i col.laboracions amb Paolo Fresu, Evan Parker, Dave Liebman i Gary Peacock donen pistes de l’alt nivell i visió del seu jazz.Francesco Nastro Trío (Jazz) Francesco Nastro piano, Aldo Vigorito contrabaix, Peppe la Pusata batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Música molt viva, la seva. Per si això no fos un atractiu suficient, el seu batería és ni més ni menys que Peter Erskine, tot un master d’aquest instrument des que el 1972 va pujar a l’orquestra de Stan Kenton.Francesco Nastro Trío (Jazz) Francesco Nastro piano, Aldo Vigorito contrabaix, Peppe la Pusata batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Els seus duels amb Jaco Pastorius quan tots dos van coincidir a Weather Reaport són història amb majúscules. Great!Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Rap Sessions amb Falsa Alarma Coordinació: Aurelio Santos. Info: www.aurelito.com (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…) “12 steps to a dream”.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.
Noves sessions a on convidarem emcees a presentar la seva música i ritmes amb un petit matís, serà interpretada amb total fidelitat pels WTF All Stars. Us ho imagineu?Brooklyn Project (Jazz) Elie Massias guitarra, Henry Hey teclats, Nic Thys baix, Patrick Goraguer percussió. Un d’aquells grups que està tirant del carro innovador a Nova York. Refrescant i contemporani..
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
La seva és una gosadia accessible que parteix del jazz tradicional però incorpora elements del rock, l’electrònica i el camp ètnic. Els seus components han tocat amb Dave Holland, Jane Birkin, Femi Kuti, Lee Konitz i Joshua Redman. Si et va agradar,Aníbal Martínez Quarteto Plus (Jazz) Anibal Martinez guitarres, Victor de Diego saxos, Rai Ferrer contrabaix, Mariano Steimberg batería. Fan una revisió de diverses tendències del jazz modern, a més de recrear-ne les clàssiques segons el seu punt de vista..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
El repertori inclou temes originals interpretats amb tacte melòdic, força i rigor. No en falten versions ben triades de Thelonious Monk, Sonny Rollins i John Scofield.Ben Sidran Quartet (Jazz) Ben Sidran piano i veu, Bob Rockwell saxo, Billy Peterson baix, Leo Sidran batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Com cada novembre, arriba el quartet de Ben Sidran. L’amic de Van Morrison un dels molts fans que Sidran té al gremi musical s’ha guanyat un lloc en el cor dels aficionats al Jamboree.Ben Sidran Quartet (Jazz) Ben Sidran piano i veu, Bob Rockwell saxo, Billy Peterson baix, Leo Sidran batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Perquè la seva manera d’explicar històries, amb aquella cadència hereva del gran Mose Allison (el seu ídol), el seu sentit de l’humor una mica com el de Woody Allen- i, sobretot, el seu talent per casar blues i jazz amb el piano.Ben Sidran Quartet (Jazz) Ben Sidran piano i veu, Bob Rockwell saxo, Billy Peterson baix, Leo Sidran batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
el seu talent per casar blues i jazz amb el piano des de la talaia de l’espontaneïtat, fan que Ben connecti amb el públic d’una manera especial. Benvingut, de nou.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny Quartet Coordinació: Aurelio Santos. Info: www.aurelito.com (Jazz, Funk, Hip-Hop, Latin…)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ximo Tebar Band Gira Embrujado (Jazz) Ester Andújar veu, Ximo Tebar guitarra, Javier Mustieles piano i teclats, Cesar Giner baix, Esteve Pi batería. El jazz mediterrani de Ximo Tébar es presenta ara sota la forma i el títol d’un nou disc, “Embrujado”..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El guitarrista valencià aposta per la fusió i li dóna una orientació jazz-pop que el fa assequible per a tots els públics. Barreja de jazz pur i recursos comercials, sense caure en la complaença dels elitismes.Ximo Tebar Band Gira Embrujado (Jazz) Ester Andújar veu, Ximo Tebar guitarra, Javier Mustieles piano i teclats, Cesar Giner baix, Esteve Pi batería. El jazz mediterrani de Ximo Tébar es presenta ara sota la forma i el títol d’un nou disc, “Embrujado”..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El guitarrista valencià aposta per la fusió i li dóna una orientació jazz-pop que el fa assequible per a tots els públics. Barreja de jazz pur i recursos comercials, sense caure en la complaença dels elitismes. Energia i ritme de principi a fi.Astronautus (Jazz) Oscar Peñas guitarra, Guim G. Balasch saxo alt i soprà, José A. Medina Fender Rhodes, Pere Loewe contrabaix, Mariano Steimberg batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
A vegades es diu que al jazz jove li falta personalitat. No és el cas d’Astronauts, que: 1) tiren de composicions originals; 2) s’inventen una etiqueta per a la seva música, que es diu “jazz lidiolungo!”;Astronautus (Jazz) Oscar Peñas guitarra, Guim G. Balasch saxo alt i soprà, José A. Medina Fender Rhodes, Pere Loewe contrabaix, Mariano Steimberg batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Aquesta formació cosmopolita treu beneficis d’una instrumentació atípica, que uneix l’elèctric amb l’acústic, i d’un repertori que flirteja amb ritmes com la chacarera, la bossa i el swing ben obert.Sabina Witt Quartet (Jazz) Sabina Witt veu, Santi Careta guitarra, Marc Camero contrabaix, Oscar Domènech batería..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Sabina Witt que també firma peces del seu repertori canta jazz contemporani amb peces de bossa i pop. Inquieta, busca un so fresc, enèrgic i modern que té com a base un diàleg continu entre tècnica i improvisació.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03


Meses posteriores: Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso