Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Mayo ' 04:

Mina Agossi Trío (Jazz) Mina Agossi veu, Manuel Marches baix, Bertrand Perrin bateria. Mina Agossi sempre ha defensat una màxima: que ser particularment original, per desmarcar-se així del jazz tradicional, no ha d'implicar caure en l'elitisme..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Els nombrosos seguidors que té a Catalunya li donen la raó. Una veu suau que arriba de París amb aquell toc d'aires africans. L'univers de Mina.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Roberto Dañobeitia (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Jon Bratoëff Quartet (Jazz) Jonathan Bratoëff guitarra i composició, Pete Wareham saxo tenor, Tom Mason baix, Sebastian Rochford bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Quatre emergents representants del nou jazz britànic. Liderats per la guitarra de Jonathan Bratoëff, decididament orientada cap al hard bop, ja llueixen currículums que fan goig, tant a nivell de col·laboracions com de projectes propis.Bob Sheppard Group (Jazz) Bob Sheppard saxo i flautes, Joan Monne piano, Michael Coady contrabaix, Stephen Keogh bateria. Bob Sheppard és un improvisador internacionalment respectat.Un sideman en contínua demanda, sòlidament versàtil..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Aquest tot terreny ha estat membre de confiança de grups de Peter Erskine i Chick Corea, ha acompanyat Freddie Hubbard, Horace Silver i Nat Adderley (entre molts altres), i ha dit sí quan l’han cridat estrelles del pop com Joni Mitchell i Steely Dan.Bob Sheppard Group (Jazz) Bob Sheppard saxo i flautes, Joan Monne piano, Michael Coady contrabaix, Stephen Keogh bateria. Les seves influències es reflecteixen en els miralls de Joe Henderson, Paul Desmond i Cannoball Adderley. Espontaneïtat i mestratge..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Bob Sheppard és un improvisador internacionalment respectat. Un sideman en contínua demanda, sòlidament versàtil. Membre de grups de Peter Erskine i Chick Corea, ha acompanyat Freddie Hubbard, Horace Silver i Nat Adderley (entre molts altres), i ha dMas i Mas All Stars (Jazz) Raynald Colom trompeta, Llibert Fortuny saxo, Albert Bover piano, Chris Higgins contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Un quintet de luxe per tornar a deixar clar que aquí s’està coent i servint un jazz que no és cap broma. Són joves, alguns més que altres, extraordinàriament preparats i decidits. Com sempre passa amb els bolos dels “All Stars”, saltaran guspires. ExTchika Marrabenta Fusion (Música de Moçambic) Tchika guitarra i veu, Sergi Mora teclats, Hernán Flores baix, Diego Patitucci bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Moçambic és un país amb una excitant riquesa musical. Desconeguda, en bona part, en aquest Occident nostre. Aquesta nit, la formació de Tchika Marrabenta posa el seu gra de sorra per canviar el rumb d’una de tantes injustícies. Apropant-nos aquell trSteve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Dennis Hernández (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Kirk Macdonald Quartet (Jazz) Kirk MacDonald saxo tenor, Fabio Miano piano, Ignasi González contrabaix, Esteve Pi bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Saxofonistes nord-americans canadencs, Kirk MacDonald, li sumes el talent indiscutible de l’italià Fabio Miano - autor de títols tan lloats com “A Tribute To Duke Ellington” (2001)- i dos dels puntals insurgents del panorama català, el resultat és méKirk Macdonald Quartet (Jazz) Kirk MacDonald saxo tenor, Fabio Miano piano, Ignasi González contrabaix, Esteve Pi bateria. Si a un dels més prominents saxofonistes nord-americans canadencs, Kirk MacDonald, li sumes el talent indiscutible de l’italià Fabio Miano->.
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
<-autor de títols tan lloats com “A Tribute To Duke Ellington” (2001)- i dos dels puntals insurgents del panorama català, el resultat és més que atractiu. Un repertori amb majoria de peces pròpies, actual però sense oblidar-se del passat.Damon Brown & Steve Grossman Quintet (UK) (Jazz) Damon Brown trompeta, Steve Grossman saxo, Danilo Memoli piano, Tom Warburton contrabaix, Massimo Chiarella bateria. Steve Grossman només tenia divuit anys quan va substituir Wayne Shorter a la banda de Miles Davis..
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
La resta es història. La història d’un excel·lent saxofonista de hard bop a l’estil Sonny Rollins, responsable de discos de capçalera del jazz dels 90 com “Do It” i “Time To Smile”. Un músic que no viu assegut al sofà mirant col·leccions de fotos.Damon Brown & Steve Grossman Quintet (UK) (Jazz) Damon Brown trompeta, Steve Grossman saxo, Danilo Memoli piano, Tom Warburton contrabaix, Massimo Chiarella bateria. Un exemple: ha tocat la bateria i percussions als dos discos de la cantant Indie Arie, diva del nou soul..
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Grossman compartirà cartell amb Damon Brown, el trompetista anglès, figura del jazz europeu i un home que ja ha deixat grans nits per al record a l’escenari de Jamboree. No us oblideu de posar una X al calendari. Obligatori.TGX (Lounge Sessions) Llibert Fortuny saxo i efectes, Andreu Zaragoza guitarra elèctrica i sintetitzadors, Pablo Schwarzman lap top i manipulació de sons, Mariano Steimberg bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Aquest projecte neix a Nova York, any 1999, fruit de les inquietuds d’una jove generació de jazzmen seduïda per la música electrònica.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Tom Warburton (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Adam Kolkner & Xavi Maureta Presentació del CD “Meditacions” (Jazz) Adam Kolkner saxo tenor i soprà, Dani Pérez guitarra, Rai Ferrer contrabaix, Xavi Maureta bateria. Kolker i Maureta colideren un quartet que combina dos punts de vista sobre les composicions originals, unint dues de les escenes més->.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
interessants del jazz actual, la de Nova York i la barcelonina. Desimboltura, profunditat, sensibilitat i harmonia entre la tradició i la modernitat. Kolker és un col·laborador habitual de Bruce Barth i Maria Schneider,Adam Kolkner & Xavi Maureta Presentació del CD “Meditacions” (Jazz) Adam Kolkner saxo tenor i soprà, Dani Pérez guitarra, Rai Ferrer contrabaix, Xavi Maureta bateria. Desimboltura, profunditat, sensibilitat i harmonia entre la tradició i la modernitat..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Kolker és un col·laborador habitual de Bruce Barth i Maria Schneider, mentre que Maureta és un dels jazzistes més destacats del país, assidu receptor de lloances i premis tant dels seus companys de professió com de la crítica.Adam Kolkner & Xavi Maureta Presentació del CD “Meditacions” (Jazz) Adam Kolkner saxo tenor i soprà, Dani Pérez guitarra, Rai Ferrer contrabaix, Xavi Maureta bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Kolker i Maureta colideren un quartet que combina dos punts de vista sobre les composicions originals, unint dues de les escenes més interessants del jazz actual, la de Nova York i la barcelonina.J. Vaughn + B. Real (Hip-Hop) J. Vaughn bateria, MC, K.Mal rapper, MC, WE.LE.LO rapper, MC, E. Gor saxo, teclats, E. Milio teclats, J. Matas guitarra. Julian Vaughn s'arrisca, mou fitxa i fa seu allò de renovar-se o morir..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Establint ponts naturals entre el jazz i el hip hop, i ben envoltat per un quintet que inclou dos MCs, el popular bateria nord-americà s'endinsarà pels carrers de la black music a la recerca d'un nou Eldorado particular.J. Vaughn + B. Real (Hip-Hop) J. Vaughn bateria, MC, K.Mal rapper, MC, WE.LE.LO rapper, MC, E. Gor saxo, teclats, E. Milio teclats, J. Matas guitarra. El flow de les seves baquetes està a punt..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Baquetes que saben molt: Julian ha tocat amb Janet Jackson, Johnny Guitar Watson, The Supremes, Princes Of Time i un llarg etcètera, que últimament inclou també els rappers Leon Dram i Eddy, de 7 Notas 7 Colores. Funk i hip hop total.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Estéban Hernández (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Joel Harrison Quartet (Jazz) Joel Harrison guitarra i veu, Dave Binney saxo i sampler, Gary Versace orgue, piano, acordió, Dan Weiss bateria i percussió. Joel Harrison ocupa un espai que es troba al centre de diversos mons..
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El seu mitjà de transport és el jazz, però la seva obra també arriba des d’altres estacions: les arrels nord-americanes, la música d’Àfrica, la clàssica contemporània...Joel Harrison Quartet (Jazz) Joel Harrison guitarra i veu, Dave Binney saxo i sampler, Gary Versace orgue, piano, acordió, Dan Weiss bateria i percussió. La seva guitarra, foguejada a Nova York al costat de lluminàries com David Liebman, es defensa en qualsevol terreny..
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 10 euros.
És autor de discos tan freaks com “Free Country”, de 2003, en què aplica un tractament intrigant a peces clàssiques de country –amb la col.laboració, entre d’altres, de Norah Jones i Uri Caine-.Joe Smith Trío “Deconstructing Jobim” (Jazz) Web Frederick Carlquist saxo, David González contrabaix, Joe Smith bateria. El Trío viatja sense por a través de la música d’Antonio Carlos Jobim..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Es desmonten els temes fins que s’arriba a la seva carcanada harmònica i melòdica, i a partir d’aquest punt es reconstrueixen les cançons, basant-se en un idea més lineal i en una harmonia implícita, damunt la qual els músics s’expressaran en llibertVíctor de Diego Quartet (Jazz) Víctor de Diego saxo, Joan Díaz piano, Curro Gálvez contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Nit de jazz interpretat amb el rigor, amb aquell greix extra que atorga el bon ofici. Víctor de Diego, un veterà del circuit, serà el responsable de dirigir la nau.Toni Solà Quartet (Jazz) Toni Solà saxo, Xavi Monge piano, Tom Warburton contrabaix, Pau Bombardó bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Toni Solà tornarà a bufar amb ímpetu, posant damunt la taula unes credencials que bateguen al ritme dels seus admirats Illinois Jacquet i Gene Ammons, així com també d’un fort clima de complicitat amb el públic. Jazz de l’escola calenta.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04


Meses posteriores: Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20, Ago'21, Sep'21, Oct'21, Nov'21, Dic'21, Ene'22Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso