Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Julio ' 04:

Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session con Matías Míguez + Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Afroblue (Latin-Jazz) Xavier Figuerola saxos, Guim Garcia saxo alt, Xavier Algans piano, Pepo Domènech baix elèctric, Ricard Grau bateria. Aquest quintet de Terrassa –nascut com a trio el 1999- el formen solistes amb una dilatada trajectòria al circuit català..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Barregen els seus temes amb versions d’estàndards de jazz i peces procedents del camp de la cançó d’autor i el pop-rock. Tot això, arranjat en clau de jazz llatí, però sempre amb una clara referència a la música afroamericana del segle XX.Afroblue (Latin-Jazz) Xavier Figuerola saxos, Guim Garcia saxo alt, Xavier Algans piano, Pepo Domènech baix elèctric, Ricard Grau bateria. Aquest quintet de Terrassa –nascut com a trio el 1999- el formen solistes amb una dilatada trajectòria al circuit català..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Barregen els seus temes amb versions d’estàndards de jazz i peces procedents del camp de la cançó d’autor i el pop-rock. Tot això, arranjat en clau de jazz llatí, però sempre amb una clara referència a la música afroamericana del segle XX.Grant Stewart & John Swana Quintet (Jazz) John Swana trompeta, Grant Stewart saxo tenor, Fabio Miano piano, Ignasi González contrabaix, Esteve Pi bateria. Les diverses procedències (Canadà, Estats Units, Itàlia i dos catalans) es tradueix en una interessant combinació de sensibilitats..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
John Swana, que ha estat membre de la Mingus Big Band, lidera la formació. En la seva targeta de presentació hi ha vuit discos amb el segell Criss Cross publicats entre 1991 i 2003, i escenaris compartits amb Sam Newsome, John Faddis, Freddie HubbardTuti Fernández Quintet (Jazz) Ion Robles saxo, Tuti Fernández guitarra, Jon Urrutia piano, Albert Anguela baix, Ramón Angel Rey bateria. Una trobada entre dos móns, que parteix de la tradició per amotllar-se a formes contemporànies..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Per un costat, el flamenc, i per l’altre, el jazz llatí. La guitarra de Tuti Fernández s’entén amb les de George Benson i Vicente Amigo. Les seves composicions estan tan xopes de Chano Domínguez com de Chick Corea.Tuti Fernández Quintet (Jazz) Ion Robles saxo, Tuti Fernández guitarra, Jon Urrutia piano, Albert Anguela baix, Ramón Angel Rey bateria. Una trobada entre dos móns, que parteix de la tradició per amotllar-se a formes contemporànies..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Per un costat, el flamenc, i per l’altre, el jazz llatí. Barreja feta amb passió, modernitat i tocs de color. La guitarra de Tuti Fernández s’entén amb les de George Benson i Vicente Amigo.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Raynald Colom (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Jordi Matas Quintet (Jazz) Martí Serra saxo, Jordi Matas guitarra, Jorge Rossy piano, Pere Loewe contrabaix, Oscar Doménech bateria. Amb el disc “All That Matas” com a brúixola del concert, el guitarrista Jordi Matas mostrarà la seva manera d’entendre i viure la música..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
El quintet ha aconseguit un veritable so de grup, amb complicitat interna, allunyat de la simple suma de virtuosismes personals. La curiositat de poder escoltar Jorge Rossy al piano és un afegit de luxe en aquestes dues actuacions. La seva bateria, aJordi Matas Quintet (Jazz) Martí Serra saxo, Jordi Matas guitarra, Jorge Rossy piano, Pere Loewe contrabaix, Oscar Doménech bateria. Amb el disc “All That Matas” com a brúixola del concert, el guitarrista Jordi Matas mostrarà la seva manera d’entendre i viure la música..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
El quintet ha aconseguit un veritable so de grup, amb complicitat interna, allunyat de la simple suma de virtuosismes personals. La curiositat de poder escoltar Jorge Rossy al piano és un afegit de luxe en aquestes dues actuacions. La seva bateria, aJannine (Jazz) Jannine Johnson veu, Kimito Furukawa guitarra, Luis Ramos teclats, Cèsar Giner baix, Marc Ayza bateria. Poden conviure el ball i la reflexió? Sí, es clar..
23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Jannine aposta fort per aquesta opció i treu una nota ben alta. Diversió i missatge, amb suaus ritmes de jazz, soul i funk adornats amb seductores pinzellades orientals. Innovadora música cultural per alegrar-te el cor.Blas Rivera & Tito Cartechini (Tango-Jazz) Blas Rivera saxo, Tito Cartechini bandoneó. Blas Rivera és un músic que provoca maldecaps als crítics a l’hora de posar-li l’etiqueta de torn. Tango cubista, l’hereu de Piazzolla, tango universal, jazz fora del jazz....
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Consagrat a Europa des de la seva impactant aparició al festival de Montreux de 1998, les temptatives per definir la seva música són nombroses. Cartechini és un veterà que des dels finals dels anys seixanta passeja amb orgull la torxa del millor bandBlas Rivera & Tito Cartechini (Tango-Jazz) Blas Rivera saxo, Tito Cartechini bandoneó. Blas Rivera és un músic que provoca maldecaps als crítics a l’hora de posar-li l’etiqueta de torn. Tango cubista, l’hereu de Piazzolla, tango universal, jazz fora del jazz....
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Consagrat a Europa des de la seva impactant aparició al festival de Montreux de 1998, les temptatives per definir la seva música són nombroses. Cartechini és un veterà que des dels finals dels anys seixanta passeja amb orgull la torxa del millor bandSteve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Marc Ayza Batería (Bcn) (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Raynald Colom Quintet featuring Jesse Davis (Jazz) Jesse Davis saxo, Raynald Colom trompeta, José Reinoso piano, Tom Warburton contrabaix, Oscar Giunta bateria..
23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Jesse Davis, representant del neobop de l’escola Marsalis. Amb Charlie Parker, Cannonball Adderley i Sony Stitt com a miralls, ha compartit feines amb Jack McDuff i Milt Jackson, i ha format part de projectes com Sax Machine amb Phil Woods i Gary BarOscar Peñas Quartet (Jazz) Eduardo Blanco trompeta, Oscar Peñas guitarra, David González contrabaix, Joe Smith bateria. La jove guitarra d’Òscar Peñas donarà arguments per confirmar que és un dels noms a seguir de la nova fornada..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Graduat a la Berklee College Of Music de Boston el 1999, funciona com a free lance de confiança i la seva tècnica dóna consistència a diverses formacions, des del grup de música brasilera Tribute To Jobim fins als Astronautus.Andreu Jacob & Michael Grossman (Jazz) Michael Grossman piano, Andreu Jacob bateria. Jacob sent atracció per la innovació en el camp de l’arquitectura acústica. Ritmes instantanis, jazz sintètic i noves tecnologies formen part del seu menú..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Aquesta noció investigadora seurà al costat del piano de Grossman, un nord-americà que improvisa amb el mateix èxit enmig de la modernitat que d’una balada –com la seva “Morbid Desolation”, una de les seves composicions més conegudesAndreu Martínez (Jazz fusió) Andreu Martínez guitarra elèctrica i acústica, Marcel Botella teclats, Jordi Franco baix elèctric, Pere Foved bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Composicions eclèctiques, però amb un so concret, que es mouen en un còctel d’estils confeccionat amb rajolins de blues, jazz, funk i country. Composicions que es poden escoltar al seu disc “Senyals de vida” i en els seus trepidants directes.Andreu Martínez (Jazz) Andreu Martínez guitarra elèctrica i acústica, Marcel Botella teclats, Jordi Franco baix elèctric, Pere Foved bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Composicions eclèctiques, però amb un so concret, que es mouen en un còctel d’estils confeccionat amb rajolins de blues, jazz, funk i country. Composicions que es poden escoltar al seu disc “Senyals de vida” i en els seus trepidants directes.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra i veu, Lluís Coloma piano i orgue Hammond B-3, Steve de Swardt baix elèctric i veu, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny (Jazz, Funk, Hip-Hop,..) Coordinació: Aurelio Santos.
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Raül Reverter Quartet (Jazz) Raul Reverter saxo, Jordi Farrés guitarra, Pere Loewe contrabaix, Marc Ayza bateria. El saxo de Raül Reverter té una visió i la vol compartir..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Ell no toca per tocar, esclar. En la seva recerca de la melodia continua recolzant-se en la guitarra de Jordi Farrés, perquè la combinació d’aquests dos instruments és un element molt definitori del seu so.Robert Glasper Trío (Jazz) Robert Glasper piano, Brandon Owens contrabaix, Damion Reid bateria. Aquest pianista, compositor, arranjador i productor texà, que durant la seva etapa d’estudiant ja tocava al costat de Russell Malone,->.
23:00h. ENTRADA: 15 euros.
<-Kenny Garrett i Nicholas Payton, ha girat amb les sensacions del nou soul –Indie Arie, Erykah Badu, Angie Stone- i ha enregistrat amb Terence Blanchard. Sang nova, bullint.Robert Glasper Trio (Jazz) Robert Glasper piano, Brandon Owens contrabaix, Damion Reid bateria. Pianista, compositor, arranjador i productor texà, que durant la seva etapa d’estudiant ja tocava al costat de Russell Malone, Kenny Garrett i Nicholas Payton,.
23:00h. ENTRADA: 15 euros.
ha girat amb les sensacions del nou soul –Indie Arie, Erykah Badu, Angie Stone- i ha enregistrat amb Terence Blanchard. Sang nova, bullint.Andreu Zaragoza Quintet (Jazz) Frederik Carlquist saxo tenor, Andreu Zaragoza guitarra, José Reinoso piano, Tom Warburton contrabaix, Marc Ayza bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El quintet que lidera el guitarrista Andreu Zaragoza proposa un repertori format per temes originals i arranjaments d’estàndards, amb l’objectiu d’explorar territoris propers al post-bop.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04


Meses posteriores: Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso