Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Enero ' 04:

El Cholo (Jazz) Pablo Schvarzman guitarres, electrònica, seqüencies, Leandro Hipaucha baix, contrabaix, Marc Artís acordió, teclats, electrònica, Didac Fernandez bateria. Convidat especial: Liba Villavecchia: saxos..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Primer dia de gener. Barcelona. Una ciutat amb port. Se suposa que les ciutats amb port són una amanida de cultures. Hi ha concert de El Cholo. Electrònica? Sí, hi haurà electrònica, envoltada amb altres sonoritats. Improvisació i música urbana, en aB-Slang Quartet (Jazz) Benoit Poinsot saxo alt, David González contrabaix, Olivier Rocque bateria. Aquest trio és sinònim d’espai de llibertat. En el seu univers, creació i tradició comparteixen el mateix llenguatge, amb fantasia i ganes de jugar..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Es va crear el 1999 i defineix la seva autenticitat mitjançant el seu treball de composició, però també amb les seves segones lectures, força originals, dels textos dels mestres. El seu apropament col.lectiu i lúdic als conceptes d’escriptura i improB-Slang Quartet (Jazz) Benoit Poinsot saxo alt, David González contrabaix, Olivier Rocque batería. Es va crear el 1999 i defineix la seva autenticitat mitjançant el seu treball de composició, però també amb les seves segones lectures, força originals, dels textos dels mest.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El seu apropament col.lectiu i lúdic als conceptes d’escriptura i improvisació fa que el jazz de B-Slang sigui una expressió artistica plena de sinceritat i amb un so particular.Steve De Swardt Blues Band Bajo (Zimbabwe) (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Raül Reverter Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ángela Suárez Quartet (Jazz) Ángela Suárez veu, Jaume Vilaseca piano, Chris Merryman baix i contrabaix, Michael Weiss batería. Un repertori sense prejudicis, perquè cada tema sembli aquella paret immaculada davant la qual el pintor pot deixar volar la seva imaginació..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Creació sense fronteres, sotmesa a les diferents personalitats i estats d’ànim dels seus quatre intèrprets. El seu jazz agafa el pinzell i subratlla, perfila i coloreja boleros, el funk o la llatinitat. Tot pot passar.Giacomo Aula Trío (Jazz) Giacomo Aula piano, Peter Klinke baix, Sebastian Merk batería. Estilísticament, aquest trio italià es mou pel gran corrent del pianisme nord-americà, des de Bud Powell fins a Bill Evans, i recupera el so de figures oblidades del jazz europeu,.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
com el francès Martial Solal. El debut d’aquest conjunt es va produir el 1995, coincidint amb la inauguració d’un nou club a la ciutat de Turí. Desenes de clubs i festivals italians més tard, van treure el cap per Alemanya l’any 1998 i van enamorar tAníbal Martínez Quarteto Plus (Jazz) Raynald Colom trompeta, Anibal Martínez guitarres, Víctor de Diego saxos i flauta, Rai Ferrer baix elèctric, Mariano Steimberg batería. Enceten el seu sisè any de funcionament. Revisitant el jazz modern i recreant els clàssics,.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
el quartet d’Anibal Martínez s’ha fet un lloc entre les formacions destacades del panorama català. Tenen cura melòdica i rigor rítmic, mentre combinen peces pròpies amb versions adients. Ara, amb el plus de la trompeta del young lion Raynald Colom.Aníbal Martínez Quarteto Plus (Jazz) Raynald Colom trompeta, Anibal Martínez guitarres, Víctor de Diego saxos i flauta, Rai Ferrer baix elèctric, Mariano Steimberg batería. Enceten el seu sisè any de funcionament. Revisitant el jazz modern i recreant els clàssics,.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
el quartet d’Anibal Martínez s’ha fet un lloc entre les formacions destacades del panorama català. Tenen cura melòdica i rigor rítmic, mentre combinen peces pròpies amb versions adients. Ara, amb el plus de la trompeta del young lion Raynald Colom.Jordi Matas Quintet (Jazz) Jordi Matas guitarra, Martí Serra saxo, Jorge Rossy piano, Pere Loewe contrabaix, Òscar Domènech batería. Jordi Matas presenta el seu disc de debut. Ha centrat l’esforç en la recerca d’un so de grup, allunyat del mer exhibicionisme personal..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Un treball gravat amb tots els components en la mateixa sala, sense auriculars ni separacions entre ells, per aconseguir la màxima sensibilitat, espontaneïtat i complicitat. Matas tocarà amb uns acompanyants molt consistents, entre els quals destacaSteve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb John Williams Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Dan Posen And The Grinders (Groove) Dan Posen trompeta (¿?), Frederik Carlquist saxo tenor, Kike Angúlo guitarra, Phill "Blade" Wilkinson hammond, Pau "Sergeant" Bombardó batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Aquest canadenc porta tretze anys treballant discretament a Barcelona, fent de sideman a diversos projectes. Però amb The Grinders ha decidit fer un pas endavant i convertir-se en líder per primera vegada. Hi haurà groove per tot arreu.Dan Posen And The Grinders (Groove) Dan Posen trompeta (¿?), Frederik Carlquist saxo tenor, Kike Angúlo guitarra, Phill "Blade" Wilkinson hammond, Pau "Sergeant" Bombardó batería. Aquest canadenc porta tretze anys treballant discretament a Barcelona, fent de sideman a diversos projecte.
23:00h. ENTRADA: 7 euros.
Però amb The Grinders ha decidit fer un pas endavant i convertir-se en líder per primera vegada. Hi haurà groove per tot arreu. Sortirà del Hammond B-3 de Phil Wilkinson i de la batería de Pau Bombardó, de les versions que han triat: Hank Mobley, ChaFoly Lamas Group remembering Wes Montgomery (Jazz) Foly Lamas guitarra, Albert Bover piano, Tom Warburton contrabaix, David Gómez batería. Hi ha més d’un i de mil que consideren Wes Montgomery el millor guitarrista de jazz de tots els temps. Un dels que pensa d’aquesta manera és, per exemple, Pat Met.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
També hi ha figures del hip hop que publiciten la influència de Montgomery en la seva música. Així les coses, res a dir quan una formació decideix retre-li homenatge. Foly Lamas i el seu grup s’encarregaran de demostrar que les suggerents composicionFoly Lamas Group remembering Wes Montgomery (Jazz) Foly Lamas guitarra, Albert Bover piano, Tom Warburton contrabaix, David Gómez batería. Hi ha més d’un i de mil que consideren Wes Montgomery el millor guitarrista de jazz de tots els temps. Un dels que pensa d’aquesta manera és, Pat Metheny..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
També hi ha figures del hip hop que publiciten la influència de Montgomery en la seva música. Així les coses, res a dir quan una formació decideix retre-li homenatge. Foly Lamas i el seu grup s’encarregaran de demostrar que les suggerents composicionSoul System (Groove-Jazz) Eduardo Blanco trompeta i fiscorni, Piero Cozzi saxo baríton, saxo alt, Phil Wilkinson teclats, Marc Ayza batería. Amb Eduardo Blanco i Piero Cozzi al capdavant, Soul System ofereix un viatge en el temps..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Concretament, transporta als anys seixanta, a l’època dorada del groove-jazz. Peces d’aquell període i d’altres de pròpies, que el revisen a consciència, faran moure els cossos.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Gilbert Paeffgen Trío (Jazz) Hamns Peter Pfammatter piano, Ptrice Moret baix elèctric, Gilbert Paeffgen batería, dulcimer. un alemany resident a Suïssa- ha definit la seva identitat musical d’una manera autònoma i agosarada, posant la batería i les percussions al bell mig del se.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El seu interès central no està supeditat a cap estil en concret, malgrat que sempre l’han atret molt les anomenades músiques ètniques en especial, africanes i d’origen celta, que ha combinat amb jazz, rock i avantguarda.Gilbert Paeffgen Trío (Jazz) Hamns Peter Pfammatter piano, Ptrice Moret baix elèctric, Gilbert Paeffgen batería, dulcimer. un alemany resident a Suïssa- ha definit la seva identitat musical d’una manera autònoma i agosarada, posant la batería i les percussions al bell mig del se.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ha treballat amb la llorejada cantant Barbara Hendricks i el jazzman Paolo Fresu, entre molts altres. Es presenta amb un dels seus formats favorits, el de trio de piano jazz.Gilbert Paeffgen Trío (Jazz) Hamns Peter Pfammatter piano, Ptrice Moret baix elèctric, Gilbert Paeffgen batería, dulcimer. Ha definit la seva identitat musical d’una manera autònoma i agosarada, posant la batería i les percussions al bell mig del seu discurs..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ha treballat amb la llorejada cantant Barbara Hendricks i el jazzman Paolo Fresu, entre molts altres. Es presenta amb un dels seus formats favorits, el de trio de piano jazz.Emilio Solla y Afines Web (Jazz) Gorka Benítez saxo tenor, flauta travessera, Emilio Solla piano, Patrice Caratini contrabaix, David Xirgu batería, Carlos Morera bandoneó..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Dues oportunitats més per gaudir amb un dels conjunts més rellevants del circuit, que al llarg de la seva existència aquest projecte es va començar a dissenyar el 1994 ha canviat de components, però no la seva essència.Emilio Solla y Afines Web (Jazz) Gorka Benítez saxo tenor, flauta travessera, Emilio Solla piano, Patrice Caratini contrabaix, David Xirgu batería, Carlos Morera bandoneó..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Aquesta es manté fixada per l’objectiu de rescatar sonoritats autòctones de l’Argentina, sense caure mai en els paranys puristes de l’arqueologia musical. Emilio Solla i els seus porten a bon port aquest vaixell.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.WTF Rap Sessions amb Dobleache (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Ángela Suárez Quartet (Jazz) Ángela Suárez veu, Jaume Vilaseca piano, Chris Merryman baix i contrabaix, Michael Weiss batería..
23:00h. ENTRADA: 7 euros.Fast 3 featuring Mr. George Braith (Jazz) George Braith saxo tenor, braithophone, Dave (Bruce Lee) Wilkinson guitarra, Phil Wilkinson Hammond B-3, Caspar (Beatman) St. Charles batería. Fast 3 és el fruït de la passió que els germans Wilkinson senten pel soul jazz dels anys seixanta..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
És una formació que té cura de les arrels i que s’estima els seus mestres. I un d’ells és l’històric saxofonista George Breith, que va gravar per a Blue Note al costat de Grant Green, John Patton i Ben Dixon. Breith és un bufador tan bo que fins i toFast 3 featuring Mr. George Braith (Jazz) George Braith saxo tenor, braithophone, Dave (Bruce Lee) Wilkinson guitarra, Phil Wilkinson Hammond B-3, Caspar (Beatman) St. Charles batería. I un d’ells és l’històric saxofonista George Breith, que va gravar per a Blue Note al costat de Grant Green.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
John Patton i Ben Dixon. Breith és un bufador tan bo que fins i tot va enlluernar John Coltrane parlem de l’any 1965, amb el qual va arribar a tocar i a intercanviar idees.Giulia Valle Group (Jazz) Martí Serra saxo tenor i soprano, Pinxo saxo tenor, Guillermo Klein piano, Giulia Valle contrabaix, David Xirgu batería. La música de Giulia Valle té una voluntat eclèctica. Ella compon les seves peces amb la intenció de barrejar tradició.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
i avantguarda, però fent de la fusió una opció coherent. Hi ha molta química entre els cinc components del grup i això es nota. Hi ha molta química entre els cinc components del grup i això es nota.Giulia Valle Group (Jazz) Martí Serra saxo tenor i soprano, Pinxo saxo tenor, Guillermo Klein piano, Giulia Valle contrabaix, David Xirgu batería. La música de Giulia Valle té una voluntat eclèctica. Ella compon les seves peces amb la intenció de barrejar.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
tradició i avantguarda, però fent de la fusió una opció coherent. Hi ha molta química entre els cinc components del grup i això es nota. Tant quan van de trencadors com quan aposten per solucions més properes al lirisme. Emergents.

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03


Meses posteriores: Feb'04, Mar'04, Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso