Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Bares > JAMBOREEPlaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

Web oficial

+ conciertos en Barcelona


Ver mapa más grande


   
Conciertos  Marzo ' 04:

WTF Jam Session amb Walter Lampe Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.The Ronnie Lynn Patterson Trio featuring Michel Benita And Jeff Boudreaux Presentació del disc “Mississippi”. (Jazz) Ronnie Lynn Patterson piano, Michel Benita contrabaix, Jeff Boudreaux bateria. Un inici de mes d’autèntic luxe. Encapçala el cartell el magnífic Ronnie Lynn Patterson, un pianista de jazz enamorat de la música clàssica, o viceversa..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Al seu podi trobem Rachmàninov i Morton Feldman al costat de Keith Jarrett. Presenta “Mississippi”, un disc que ha rebut als mitjans especialitzats qualificacions reservades a les obres mestres.The Ronnie Lynn Patterson Trio featuring Michel Benita And Jeff Boudreaux Presentació del disc “Mississippi”. (Jazz) Ronnie Lynn Patterson piano, Michel Benita contrabaix, Jeff Boudreaux bateria. L’ha gravat amb els músics que l’acompanyen: l’impecable Michel Benita, baixista de sonoritat profunda i una de les revelacions dels anys vuitanta, i Jeff Boudreaux,->.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
<-un fora de sèrie que, malgrat tocar amb la New Orleans Symphony Orchestra, ha après els secrets de l’ofici als clubs de la Crescent City. Insistim, d’autèntic luxe.The Ronnie Lynn Patterson Trio featuring Michel Benita And Jeff Boudreaux Presentació del disc “Mississippi”. (Jazz) Ronnie Lynn Patterson piano, Michel Benita contrabaix, Jeff Boudreaux bateria. Un inici de mes d’autèntic luxe. Encapçala el cartell el magnífic Ronnie Lynn Patterson, un pianista de jazz enamorat de la música clàssica, o viceversa..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Al seu podi trobem Rachmàninov i Morton Feldman al costat de Keith Jarrett. Presenta “Mississippi”, un disc que ha rebut als mitjans especialitzats qualificacions reservades a les obres mestres.Asaf Sirkis Grupo (Jazz) Mike Outram guitarra, Mike Gorman orgue, Asaf Sirkis bateria. Nascut a Israel però integrat plenament a l’escena del jazz anglès, Asaf Sirkis és un dels bateries més originals que corren per Europa..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
No és casual, doncs, que el 2000 fos fitxat per Gilad Atzmon. Ara t’enlluerna amb un flash de Roy Haynes, ara amb un altre de Tony Williams.Asaf Sirkis Grupo (Jazz) Mike Outram guitarra, Mike Gorman orgue, Asaf Sirkis bateria. Sirkis beu d’aquests mites del jazz de la mateixa manera que exhibeix personalitat pròpia, vibrant i vitalista, que a cop de jazz s’endinsa per terrenys poc transitats de la fusió->.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
<-i la música jueva. El seu virtuosisme és tan evident com accessible.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Raynald Colom Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop,..)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Brice Wassy Quartet (Camerun) (Afro-Jazz) Jimmy Jenks saxo tenor, Wicho Rodríguez orgue, Jules Bikoko contrabaix, Brice Wassy bateria. Wassy és un percussionista africà amb un currículum que impressiona i treu l’alè. Només cal dir que va ser el director de la Salif Keita Orchestra..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Però si a continuació s’afegeix que ha col.laborat amb Manu Dibango, Myriam Makeba i Don Cherry, per exemple, aleshores tot el peix està venut. El músic del Camerun es recolza en l’afrojazz i en un conjunt ple d’efusivitat, que comptarà amb el saxo dBrice Wassy Quartet (Camerun) (Afro-Jazz) Jimmy Jenks saxo tenor, Wicho Rodríguez orgue, Jules Bikoko contrabaix, Brice Wassy bateria. Wassy és un percussionista africà amb un currículum que impressiona i treu l’alè. Només cal dir que va ser el director de la Salif Keita Orchestra..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
El músic del Camerun es recolza en l’afrojazz i en un conjunt ple d’efusivitat, que comptarà amb el saxo de Jimmy Jenks.Brice Wassy Quartet (Camerun) (Afro-Jazz) Jimmy Jenks saxo tenor, Wicho Rodríguez orgue, Jules Bikoko contrabaix, Brice Wassy bateria. Wassy és un percussionista africà amb un currículum que impressiona i treu l’alè. Només cal dir que va ser el director de la Salif Keita Orchestra..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Però si a continuació s’afegeix que ha col.laborat amb Manu Dibango, Myriam Makeba i Don Cherry, per exemple, aleshores tot el peix està venut. El músic del Camerun es recolza en l’afrojazz i en un conjunt ple d’efusivitat, que comptarà amb el saxo dAlexis Cuadrado Quartet (Jazz) John Ellis saxo tenor, clarinet baix, Dani Pérez guitarra, Alexis Cuadrado contrabaix, Mark Ferver bateria. John Ellis saxo tenor, clarinet baix, Dani Pérez guitarra, Alexis Cuadrado contrabaix, Mark Ferver bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Ellis és un protegit del clan Marsalis que s’ha adaptat de meravella a la vida de free lance: igual està tocant amb Tom Harrell que amb Charlie Hunter, igual és a Madagascar, Nova York o... Barcelona.Alexis Cuadrado Quartet (Jazz) John Ellis saxo tenor, clarinet baix, Dani Pérez guitarra, Alexis Cuadrado contrabaix, Mark Ferver bateria. Ellis és un protegit del clan Marsalis que s’ha adaptat de meravella a la vida de free lance: igual està tocant amb Tom Harrell que amb->.
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
<-Charlie Hunter, igual és a Madagascar, Nova York o... Barcelona. Per la seva part, Cuadrado porta anys instal·lat en la progressió geomètrica.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Oscar A. Giunta Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, Funk, Hip-Hop,..)
22:00h.Una nit amb Kevin Hays (Piano solo) (Jazz) Pianista jove, però amb actituds galàctiques. Hays pot dir que Sonny Rollins el va cridar el 1995 per unir-se a la seva banda i que un any i mig després John Scofield va fer el mateix; que ha tocat amb Joe Henderson i Benny Golson;->.
21:00h. y a las 23:00h. ENTRADA: 8 euros.
<-que als crèdits de les seves gravacions –algunes, per al segell Blue Note- trobem Ron Carter i Jack DeJohnette... Actualment combina projectes col·lectius –en què hi participen Bill Stewart i Larry Grenadier, entre d’altres- amb les seves actuacionTardo Hammer Trio "Tardo's Tempo" (Jazz) Tardo Hammer piano, Lee Hudson contrabaix, Jimmy Wormworth bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Tardo Hammer i els seus dos prestigiosos acompanyants ens oferiran un jazz ple de bon gust i del swing de la vella escola. Sonaran versions de balades sagnants, com "I Waited For You" de Gil Fullers, i de peces d'Irving Berling i Thelonious Monk.Tardo Hammer Trio "Tardo's Tempo" (Jazz) Tardo Hammer piano, Lee Hudson contrabaix, Jimmy Wormworth bateria..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Tardo Hammer i els seus dos prestigiosos acompanyants ens oferiran un jazz ple de bon gust i del swing de la vella escola. Sonaran versions de balades sagnants, com "I Waited For You" de Gil Fullers, i de peces d'Irving Berling i Thelonious Monk.Luismo Valladares Trio amb el convidat especial Kike Perdomo (Jazz) Kike Perdomo saxo tenor i soprano, Jordi Berni piano, Luismo Valladares baix elèctric, Xavi Hinojosa bateria. Aquest jove trio proposa un contrast entre la tradició i el jazz més avantguardista..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Faran temes propis i de músics com Chick Corea, Victor Lewis i John Coltrane. L’experimentat saxofonista Kike Perdomo se sumarà a la festa. El concert buscarà transmetre sensacions fresques, partint de la imaginació i l’instint.Luismo Valladares Trio amb el convidat especial Kike Perdomo (Jazz) Kike Perdomo saxo tenor i soprano, Jordi Berni piano, Luismo Valladares baix elèctric, Xavi Hinojosa bateria. Aquest jove trio proposa un contrast entre la tradició i el jazz més avantguardista..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Faran temes propis i de músics com Chick Corea, Victor Lewis i John Coltrane. L’experimentat saxofonista Kike Perdomo se sumarà a la festa. El concert buscarà transmetre sensacions fresques, partint de la imaginació i l’instint.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF All Stars Hip-Hop Don’t Stop Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, funk, hip-hop,..)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.The Arthur Kell Quartet featuring Steve Cardenas (Jazz) Gorka Benítez saxo tenor, Steve Cardenas guitarra, Arthur Kell contrabaix, Joe Smith bateria. Barreja molt dinàmica i talentosa de músics nord-americans amb el basc Gorka Benítez, que es dedicaran a explorar el jazz amb inventiva..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Les seves composicions tenen melodies sòlides i estructures obertes, deixant espai per a la interacció i l’impuls solista. Amb la participació especial del reputat Steve Cardenas (Mark Isham, Maria Muldaur, Joey Baron, Norah Jones), les dues sessionsThe Arthur Kell Quartet featuring Steve Cardenas (Jazz) Gorka Benítez saxo tenor, Steve Cardenas guitarra, Arthur Kell contrabaix, Joe Smith bateria. Barreja molt dinàmica i talentosa de músics nord-americans amb el basc Gorka Benítez, que es dedicaran a explorar el jazz amb inventiva..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Les seves composicions tenen melodies sòlides i estructures obertes, deixant espai per a la interacció i l’impuls solista. Amb la participació especial del reputat Steve Cardenas (Mark Isham, Maria Muldaur, Joey Baron, Norah Jones),Avram Fefer Trio (Jazz) Avram Fefer saxo tenor, Javier Colina contrabaix, Marc Miralta bateria. Avram Fefer, saxofonista de Seattle (USA), és un jazzman admirable que entén perfectament quines són les perspectives i els enfocaments que demana el jazz del segle XXI..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El mateix es pot aplicar als seus dos acompanyants aquest parell de nits. És gent que respecta els clàssics, però sense renegar del dret a ser lliures. Hi haurà rauxa i cops de geni.Avram Fefer Trio (Seattle/EEUU) (Jazz) Avram Fefer saxo tenor, Javier Colina contrabaix, Marc Miralta bateria. Avram Fefer, saxofonista de Seattle (USA), és un jazzman admirable que entén perfectament quines són les perspectives i els enfocaments que demana el jazz del segle XXI..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El mateix es pot aplicar als seus dos acompanyants aquest parell de nits. És gent que respecta els clàssics, però sense renegar del dret a ser lliures. Hi haurà rauxa i cops de geni.Avram Fefer Trio (Seattle/EEUU) (Jazz) Avram Fefer saxo tenor, Javier Colina contrabaix, Marc Miralta bateria. Avram Fefer, saxofonista de Seattle (USA), és un jazzman admirable que entén perfectament quines són les perspectives i els enfocaments que demana el jazz del segle XXI..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
El mateix es pot aplicar als seus dos acompanyants aquest parell de nits. És gent que respecta els clàssics, però sense renegar del dret a ser lliures. Hi haurà rauxa i cops de geni.Steve De Swardt Blues Band (Blues) Javier Mas guitarra, Lluís Coloma piano i orgue Hammond, Steve de Swardt baix elèctric, Caspar St. Charles bateria..
23:00h. ENTRADA: 8 euros.WTF Jam Session amb Llibert Fortuny Coordinació: Aurelio Santos (Jazz, funk, hip-hop,..)
22:00h. ENTRADA: 3 euros.Oam Trio (Jazz) Aaron Goldberg piano, Omer Avital contrabaix, Marc Miralta bateria. Espurnes i més espurnes salten de l’escenari quan és ocupat per l’OAM Trio..
23:00h. ENTRADA: 10 euros.
La coalició d’aquests intrèpids funciona sense escletxes, com ja han demostrat diverses vegades al Jamboree. La qualitat està més que garantida. Les músiques de l’Orient Mitjà, el flamenc i la musicalitat panamericana s’encarreguen d’amanir el seu jaVicens Martín Quartet (Jazz) Vicens Martín guitarra, Martí Ventura piano, Miquel Angel Cordero contrabaix, Xavi Maureta bateria. Un repertori càlid i subtil, basat en les composicions de Vicens Martín i en la seva investigació cercant un llenguatge propi, però sense amagar les i.
23:00h. ENTRADA: 8 euros.
Chick Corea, Pat Metheny, Michael Brecker, Don Grolnick... El seu directe mostra un grup generacional que ja ha madurat, que sap i coneix la música que vol fer, que s’entén a la perfecció. D’aquesta entesa surt un jazz que es gaudeix molt en les dist

Meses anteriores: Oct'99, Nov'99, Dic'99, Ene'00, Feb'00, Mar'00, Abr'00, May'00, Jun'00, Jul'00, Ago'00, Sep'00, Oct'00, Nov'00, Dic'00, Ene'01, Feb'01, Mar'01, Abr'01, May'01, Jun'01, Jul'01, Ago'01, Sep'01, Oct'01, Nov'01, Dic'01, Ene'02, Feb'02, Mar'02, Abr'02, May'02, Jun'02, Jul'02, Ago'02, Sep'02, Oct'02, Nov'02, Dic'02, Ene'03, Feb'03, Mar'03, Abr'03, May'03, Jun'03, Jul'03, Ago'03, Sep'03, Oct'03, Nov'03, Dic'03, Ene'04, Feb'04


Meses posteriores: Abr'04, May'04, Jun'04, Jul'04, Ago'04, Sep'04, Oct'04, Nov'04, Dic'04, Ene'05, Feb'05, Mar'05, Abr'05, May'05, Jun'05, Jul'05, Ago'05, Sep'05, Oct'05, Nov'05, Dic'05, Ene'06, Feb'06, Mar'06, Abr'06, May'06, Jun'06, Jul'06, Ago'06, Sep'06, Oct'06, Nov'06, Dic'06, Ene'07, Feb'07, Mar'07, Abr'07, May'07, Jun'07, Jul'07, Ago'07, Sep'07, Oct'07, Nov'07, Dic'07, Ene'08, Feb'08, Mar'08, Abr'08, May'08, Jun'08, Jul'08, Ago'08, Sep'08, Oct'08, Nov'08, Dic'08, Ene'09, Feb'09, Mar'09, Abr'09, May'09, Jun'09, Jul'09, Ago'09, Sep'09, Oct'09, Nov'09, Dic'09, Ene'10, Feb'10, Mar'10, Abr'10, May'10, Jun'10, Jul'10, Ago'10, Sep'10, Oct'10, Nov'10, Dic'10, Ene'11, Feb'11, Mar'11, Abr'11, May'11, Jun'11, Jul'11, Ago'11, Sep'11, Oct'11, Nov'11, Dic'11, Ene'12, Feb'12, Mar'12, Abr'12, May'12, Jun'12, Jul'12, Ago'12, Sep'12, Oct'12, Nov'12, Dic'12, Ene'13, Feb'13, Mar'13, Abr'13, May'13, Jun'13, Jul'13, Ago'13, Sep'13, Oct'13, Nov'13, Dic'13, Ene'14, Feb'14, Mar'14, Abr'14, May'14, Jun'14, Jul'14, Ago'14, Sep'14, Oct'14, Nov'14, Dic'14, Ene'15, Feb'15, Mar'15, Abr'15, May'15, Jun'15, Jul'15, Ago'15, Sep'15, Oct'15, Nov'15, Dic'15, Ene'16, Feb'16, Mar'16, Abr'16, May'16, Jun'16, Jul'16, Ago'16, Sep'16, Oct'16, Nov'16, Dic'16, Ene'17, Feb'17, Mar'17, Abr'17, May'17, Jun'17, Jul'17, Ago'17, Sep'17, Oct'17, Nov'17, Dic'17, Ene'18, Feb'18, Mar'18, Abr'18, May'18, Jun'18, Jul'18, Ago'18, Sep'18, Oct'18, Nov'18, Dic'18, Ene'19, Feb'19, Mar'19, Abr'19, May'19, Jun'19, Jul'19, Ago'19, Sep'19, Oct'19, Nov'19, Dic'19, Ene'20, Feb'20, Mar'20, Abr'20, May'20, Jun'20, Jul'20, Ago'20, Sep'20, Ago'21, Sep'21, Oct'21, Nov'21, Dic'21, Ene'22Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2021 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso