Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaANGEL MOLINA (30D)
+ RUBÉN SEOANE (Moog Club)
+ MR. MAJESTYK23:59h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 7 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522
Comentar

Angel Molina


Angel Molina és capaç de moure una pista entre l’ambient, el drone o el techno, sense por de pujar un bombo de velocitat o prescindir-ne durant el temps que calgui. D’aquí el seu prestigi i reputació, ell mateix és el creador de les atmosferes, sense por de què diran o d’exigències del que s’ha preconcebut en una sessió. Una creativitat i ment oberta que el va portar a rebre el premi Tendències per la seva carrera el 2016. Així avui dia continua punxant per sales de tot el món, segueix com a DJ resident del festival Sònar i com a A&R del segell 30D Records. Un senyal de la gran forma i reputació de la gaudeix el dj barceloní, actualment presentant el seu xou de tall experimental i amb gran protagonisme visual “Beatless and Darker”.


         + Rubén Seoane (Moog Club)


Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.


                          

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".