Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini

+ conciertos en BarcelonaBOB MARLEY DAY


21:00h. ENTRADA: 22 euros.
Comentar

La popularitat dels Wailers és imparable. Han passat 25 anys de la mort del seu líder, Bob Marley, i el grup continua fent 200 actuacions a l'any per tot el món. Aston Barret, conegut com “Family Man”, és el baix i fundador amb Bob Marley dels Wailers i el seu líder actual indiscutible. Allà on van omplen amb la seva música, tenen espectadors fidels en totes parts. Aquest èxit es deu a la seva música. Un concert dels Wailers és una festa. El públic sap que durant dues hores ho van a passar en gran amb hits com “I shot the xèrif”, “No woman no cry”, “Exodus”, “One Love”... La llista segueix i segueix. El grup porta Jamaica a l'ànima i l'esperit del seu gran mestre, Bob Marley, es reflecteix en totes les seves actuacions. Marley va ser i és el primer i únic artista de reggae conegut mundialment. Ningú ha pogut aconseguir, va ser un gran compositor i un intèrpret genial. Aquest any es commemoren els 25 anys de la seva mort i els Wailers continuen portant pel món la bandera reggae de Bob Marley fins al més alt. Molts músics han volgut imitar als Wailers però només hi ha uns autèntics reis del reggae. Un cop més gaudirem amb ells. Que comenci la festa !!!
Comentarios ( 1 )


  1. Hola mi querido yo soy mucho impresionar en contacto con usted después de que vi tu perfil hoy en mi nombre es Lizbet y deseo de continuar,
    relación con usted, si la naturaleza permitirá que tenemos un largo camino por recorrer. PLS aquí está mi contacto privado ([email protected]) para obtener información acerca de mí.
    .....................................................................................


    Hello my dear i,am much impress to contact you after i saw your profile today on my name is lizbet and i wish to continue,
    relationship with you if nature permit we have a long way to go. pls here is my private contact ([email protected]) for information about me.


Pon tu comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".