Carrer de la Comtessa de Sobradiel, 8
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 310 07 55
Metro Línea 4 - Parada Jaume I

+ conciertos en Harlem Jazz Club

+ conciertos en BarcelonaFestival MPB 2011:
Concert inaugural: JACO ABEL (flamenco jazz)22:30h. a 1:00h. ENTRADA: 9 euros.
Bookmark and Share
Comentar

JACO ABEL, guitarra elèctrica flamenca
EDU CORTÉS, guitarra flamenca
BENJI HABICHUELA, cajón, percussió

Jaco Abel… Sensible, camaleònic, fill d’artistes flamencs… Procedent d’un entorn flamenc tradicional, de les arrels gitanes i del món del jazz. És en aquest entorn on aprèn l’art de la guitarra, bevent de les seves fonts originals. Una pinzellada única, on convergeixen el jazz i els codis de la guitarra flamenca tradicional.

Jaco Abel torna a Barcelona per oferir un concert sense precedents, a mig camí entre el flamenc tradicional i el jazz. Un programa únic que ens presenta aquest guitarrista incombustible que ja ens té acostumats a les seves propostes plenes d’originalitat.
Després de l’edició del seu tercer CD Ayaya, un homenatge als mestres del flamenc i les seves col·laboracions amb els més reputats músics de jazz estatunidencs, Jaco Abel, catalogat per la crítica especialitzada com a precursor de la guitarra elèctrica flamenca, torna al Harlem Jazz carregat de sorpreses musicals.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".