Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJIMMY JENKS SEPTET (jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Jimmy Jenks saxo tenor, Juanjo Arrón trombó, Raúl Fuentes piano, Robin Reyes baix, Bárbaro Torres bateria, Ramon Olivares percussió, Alberto Pico batá.


Comparat per la crítica més prestigiosa amb Miguel Díaz “Angᔝ, Amadito Valdés i Carlos González, el torrencial tenor cubà Jimmy Jenks, resident a Barcelona des de fa uns quants anys, atresora un currículum amb col•laboracions amb Omara Portuondo, Ibrahim Ferrer, Arturo Sandoval, Cachaito, Chucho Valdés, NG La Banda o, fins i tot, Jarabe de Palo. Candidat al Grammy per la seu treball amb Cachaito, Jenks destaca per la força expressiva del seu discurs i la seva destresa a l’hora de barrejar els batecs de la música afrocubana amb el funk i el jazz llatí. Representa, sens dubte, el bo i millor de la saba cubana que pul•lula per la nostra ciutat, com han pogut comprovar els aficionats més exigents que han gaudit del seu tumbao contagiós en diverses ocasions. No es perdin, doncs, l’oportunitat de gaudir del ritme trepidant d’un septet que, en ple mes de gener, farà del Jamboree una pista tropical.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".