Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaWILL BERNARD TRIO Presentació del disc “Blue Plate Special” (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 14 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Will Bernard guitarra,
Phil Wilkinson orgue,
Simon Lott bateria.

Guitarrista versàtil, el californià resident a Brooklin Will Bernard ha tocat tant amb Don Cherry, Dr Lonnie Smith, com amb Charlie Hunter o el bateria Stanton Moore –un dels seus principals col·laboradors-. Ha participat en desenes d’aventures en terrenys com el free, el bop, el groove i el funk, confegint una carrera eclèctica que ha redreçat d’alguna manera en la seva fecunda activitat en solitari, en la qual s’ha situat com un referent del que ell mateix ha batejat com el bottom-heavy-soul-jazz. Funk i groove en estat pur, doncs, a l’estil dels Head Hunters de Herbie Hancock, o dels adorables Martin, Medesky & Wood, executat per un guitarrista que manega el seu instrument amb imaginació; que construeix peces d’orfebreria previstes tant per moure el cos com per quedar-s’hi embadalit. Nit per aixecar-se de la cadira.
* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".