Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaCLAUDIA ACUñA BAND  presentació del disc "En este Momento" (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 17 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Claudia Acuña veu,
Juancho Herrera guitarra,
Mark Kelly contrabaix,
Yayo Serka bateria.

El 2000 arribava a les lleixes de les prestatgeries el disc de debut d’una cantant xilena que s’havia donat a conèixer a mitjans d’aquella dècada a l’escenari de l’Smalls, el club més dinàmic de Nova York, on s’hi havien foguejat llavors joves talents com Brad Mehldau, Avishai Cohen o Jeff Ballard. Wind From The South va esdevenir un èxit i va fer d’Acuña una de les cantants emblemàtiques d’aquella generació irrepetible. Una veu melosa que tant pot encaixar en un estàndard de tota la vida com en una cançó d’origen sud-americà. Deu anys després, presenta un currículum amb enregistraments amb Roy Hargrove, Joey Calderazzo, Danilo Pérez, Tom Harrell o George Benson. Al Jamboree Acuña presentarà el seu cinquè disc en solitari, En este momento, produït per Brandford Marsalis i en el que podem trobar peces de Víctor Jara o cançons com “La mentira”, popularitzades per Lucho Gatica. El retorn als orígens d’una estrella del jazz vocal que mai ha renegat dels seus orígens al Con Sud.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".