Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaDONALD HARRISON QUARTET “Celebrant 2 Aniversaris” (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 15 euros.
Bookmark and Share
Comentar

DONALD HARRISON QUARTET “CELEBRANT 2 ANIVERSARIS”
“The King of Nouveau Swing”

Donald Harrison saxo,
Ignasi Terraza piano,
Jules Bikoko contrabaix,
Jean Pierre Derouard bateria.

Amb el subtítol de “Celebrant dos aniversaris” us convidem a fruir de l’actuació d’un mestre del jazz nord-americà que va néixer a Nova Orleans el mateix any que obria les seves portes el Jamboree. Tot i que s’autoanomena “el rei del nou swing”, Donald Harrison, un dels músics més celebrats de les darreres fornades de jazzmen de Lousiana, s’ha acostat tant al swing com al bop, el groove o directament al què es coneix com a smooth jazz. En tots els casos, però, el saxofonista afroamericà ha destacat pel so melós del seu instrument i per l’elegància del seu discurs. Des del 1979 viu a Nova York, on ha format part dels Jazz Messengers d’Art Blackey i ha compartit taules amb Roy Haynes, McCoy Tyner o el patriarca Miles Davis. A Barcelona ho farà amb un trio d’alçada, liderat pel pianista Ignasi Terraza.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".