Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaKARI IKONEN QUARTET (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Kari Ikonen piano,
Fredrik Carlqvist saxo,
Marko Lohikari contrabaix,
André Sumelius bateria.

Un de les escenes que més ha remogut el jazz europeu dels darrers temps és la procedent d’Escandinàvia. El pianista Kari Ikonen no pertany, o al menys no se’l relaciona, amb les estribacions més avantguardistes d’aquest, diguem-ne, moviment geogràfic. Però Ikonen és un dels jazzmen finesos més reconeguts al seu país, on ha signat una carrera discogràfica amb excel·lents treballs, ha col·laborat amb la Big Band de la Ràdio Finesa i ha composat per a diferents formacions, a més de rebre prestigiosos premis i d’actuar en festivals de tota Europa. Com molts dels seus companys nòrdics, presenta una música onírica, introspectiva, que al Jamboree sonarà recolzada pel també escandinau Marko Lohikari, un dels nous valors del jazz barceloní.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".