Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaMELISSA ALDANA TRIO (Jazz)


21:00h. i 23:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Melissa Aldana saxo,
Michael Palma piano,
Pablo Eluchans bateria.

Nit per descobrir la novíssima fornada de músics sorgits del prestigiós Berklee College of Music. La xilena Melissa Aldana capitaneja aquest trio completat pel nord-americà Michael Palma, al piano, i el també xilè Pablo Eluchans, a la bateria. Tant Aldana com els seus companys van ser seleccionats l’any passat per l’històric Greg Osby per formar part d’una banda de joves promeses de l’escola bostoniana. En el cas d’Aldana, cal esmentar la solidesa del seu discurs, que va captivar el seu professor George Garzone –“no havia vist res igual des dels temps en què donava classes a Joshua Redman”, ha declarat–. Ara per ara, Aldana ja ha actuat al costat de Randy Brecker, McCoy Tyner i Joe Lovano. Al Jamboree presentarà els temes del seu proper disc; peces interpretades pel “trio més fresc de Boston”, segons la crítica nord-americana.

* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".