Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaNASHEET WAITS “Equality” featuring JASON MORAN (Jazz)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 17 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Als seguidors d’aquests impressionants músics potser els sorprendrà que Nasheet Waits i Jason Moran hagin intercanviat papers, esdevenint el bateria líder de la formació. Però el cert és que el resultat segueix sent igual d’intens, a cavall entre l’avantguarda i la tradició dels anys 60, època daurada del jazz. Waits, hereu de la brillant tècnica i timbre del seu pare, Frederick Waits -col•laborador de personatges com Ella Fitzgerald, Sonny Rollins i Max Roach- va començar a despuntar formant part del quintet d’Antonio Hart i va acabar d’enlluernar el món jazzístic quan va associar-se a Jason Moran i Tarus Marteen donant lloc a la mítica The Bandwagon. La telepàtica simbiosi entre piano, contrabaix i bateria va guanyar-se lloances de mitjans tan prestigiosos com “The New York Times”, “Rolling Stone”, “Down Beat” i “JazzTimes” i el seu líder, Jason Moran, va ser premiat amb nombroses distincions que l’enlairaven cap al cim del jazz modern. Ara, amb el suport harmònic del saxofonista nord-americà Logan Richardson, prometen noves dosis de jazz atmosfèric, trepidant.
Concert recomanat per Barcelona Jazz Radio.
* Després de cada passi es desallotjarà la sala * Después de cada pase se desalojará la sala * After each set the venue must be move out.

Logan Richardson saxo alt i soprano
Jason Moran piano
Tarus Mateen contrabaix
Nasheet Waits bateria.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".