Avinguda Diagonal, 547
08029 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 322 00 05
Metro Línea 3 - Parada Les Corts

+ conciertos en Bikini

+ conciertos en BarcelonaMARTA WAINWRIGHT


21:30h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: Centres Fnac, Gong Discos Consell de Cent, Centres Carrefour, Tipo Tarragona, Tipo Lleida, 902 15 00 25 i www.bikinibcn.com.
Bookmark and Share
Comentar

Presentem el segon àlbum de la cantautora amb major pedigrí de l’actual escena. Filla de Loudon Wainwright III i Kate McGarrigle, germana de l'omnipresent Rufus i ex dona del productor Brad Albetta. Entre el seu debut i “I Know You're Married But I've Got Feelings Too” ha escrit amb Pete Townshend, Damon Albarn, Antony Hegarty i Snow Patrol... però ha deixat el millor per al seu projecte en solitari.
Per què és un disc obligat? Perquè és una passa endavant respecte al seu primer treball. Les composicions, els arranjaments i el global de la producció és indubtablement millor que el seu predecessor i aquell va ser aclamat per la crítica internacional.
L'humor negre, les relacions amoroses i els homenatges a personatges de la seva vida són les referències bàsiques de les seves composicions.
Entre els participants del disc no falten la seva mare i tia, el seu omnipresent germà Rufus Wainwright, Pete Townshend (The Who), Garth Hudson (The Band) o Donald Fagen (Steely Dan).
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".