Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaAFRO BLUE (Latin jazz)


21:00h. y 23:00h. ENTRADA: 10 euros.
Xavier Figuerola saxo tenor i soprano Guim Garcia saxo alt Xavier Algans piano Pepo Domènech baix i contrabaix Ricard Grau bateria
Bookmark and Share
Comentar

Amb la lloable intenció de passar per l’adreçador dels ritmes llatins tot un seguit d’estàndards de jazz, de peces de pop-rock i temes de la cançó d’autor, un grup d’amics va fundar el 1999 el trio Afro Blue. Amb aquest nom, extret del conegut èxit de Mongo Santamaría –que ens recorda l’origen sandunguero del jazz més poètic i profund–, els Afro Blue han teixit, també, un seguit de composicions pròpies amb les que han enregistrat dos CD. El 2002 es va incorporar una secció de vent amb dos saxofonistes de prestigi. Avui, amb gairebé 10 anys d’existència, Afro Blue ha passejat el seu latin jazz heterodoxe per cicles, festivals i clubs de tot el país. El San Miguel Mas i Mas Festival no podia ser una excepció.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".