Carrer Nou de la Rambla, 111
08004 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 441 40 01
Metro Línea 2 - Parada Paral.lelMetro Línea 3 - Parada Paral.lel

+ conciertos en Apolo 2

+ conciertos en BarcelonaShowcase Cydonia:
SANPEDRO
+ INSPIRA21:00h. 6 euros con CD de Sanpedro de regalo para los 200 primeros asistentes
Bookmark and Share
Comentar

SANPEDRO
L'atracció monumental (Cydonia, 2007) és el segon disc del grup i veu la llum després de gairebé tres anys des de la publicació del primer, La porta estreta. El disc neix de la mà del segell discogràfic Cydonia que edita referències tant interessants com Minus The Bear, Jeremy Enigk (Sunny Day Real Estate), Metal Hearts, Headphones (Pedro The Lion / David Bazan), Page France, Idaho i Hella, entre d'altres artistes de l'underground nord-americà.

Com ja és tret característic de Sanpedro, el disc compta amb lletres en català i neix amb una forta identitat musical. Amb aquest segon treball la banda es vol assentar al mapa del pop espanyol. Amb L'atracció monumental es vol donar continuació al fulgurant disc de debut de la banda, La porta estreta (Música Global, 2003) i ho fan amb una col·lecció de deu cançons de pop plusquamperfecte, hereu directe de l’èpica emocional de Radiohead i Coldplay.

Amb el seu primer treball, Sanpedro va irrompre en el panorama musical i va situar la banda en un lloc més que desitjat per als grups de recent naixement. La porta estreta es va situar ràpidament com 2n millor disc de l’any pel diari Avui, 3er millor disc de l'any per Enderrock, 5è millor debut nacional de l'any 2003 i 9è millor directe nacional de l'any 2004 per Muzikalia.

Amb L'atracció monumental Sanpedro emprèn de nou el vol amb un projecte més personal i independent. Sanpedro va aconseguir amb un sol disc al mercat el seu propi lloc en l'escena musical actual aportant el seu single "Dalinianes" a la recopilació Made in Barcelona (K-Industria) i realitzant més de 30 actuacions al 2004, algunes tant importants com les del Primavera Sound, Bam o el Circuit Català de Sales, així com donant el salt fora de Catalunya amb concerts a Madrid, Galícia, Astúries o Andalusia.

Sanpedro és un quintet que compte a les seves files amb gent amb una gran experiència en el món de la música. Són RICKY FALKNER, al baix (productor de treballs d'èxit com Nones de Refree o Ungravity de Love of Lesbian); GONÇAL PLANAS, a la guitarra (tècnic de so de Love of Lesbian, Standstill, Tokio Sex Destruction, Refree o Sidonie); ORIOL CANALS, lletres, veu principal, guitarra acústica i piano (és un dels membres fundadors del grup); PABLO GARRIDO, guitarra elèctrica i steel guitar (s'incorpora a Sanpedro l'any 2002 i és també guitarrista d'Egon Soda) i XAVI MOLERO, bateria (també membre fundador de la banda, col·labora amb l’actual projecte en solitari de l'ex Migala Abel Hernàndez, bateria en les dues edicions de la Rockdelux Experience i forma part de l'actual formació en directe de Miqui Puig).

INSPIRA
Cova Placenta és el debut discogràfic d'Inspira, un treball enregistrat als estudis "Utramarinos Costa Brava" per en Santi Garcia.

Inspira sorgeix el 2005, quan en Jordi Lanuza decideix portar unes cançons a la realitat. Ajudat per l'Àlex Martinez i el Dario Vuelta, que acaben d’arrodonir els arranjaments i l'energia omnipresent de l'acabat, Inspira presenta a Cova Placenta deu cançons amb la intenció de fer arribar al públic sensacions commovedores que el traslladin per un amplíssim ventall d'estats anímics.

Inspira és la recerca de la bellesa tant en l'armonia i les melodies com en uns textos que de vegades crus i hiperrealistes i d'altres pretesament surrealistes, evoquen paissatgisme i l'onirisme més intimista i emocional.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".