Clica aquí para ampliar la imagen


Ramon i Cajal 80
Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Heliogàbal

+ conciertos en BarcelonaREÏNA
+ VALENTINA & THE ELECTRIC POST21:00h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Comentar

Reïna és un grup de pop de Manacor, Mallorca, que es troba afincat a Barcelona. Després de la publicació del seu àlbum debut, Arts Marcials (2021), produït per Lluís Cabot (Da Souza), arriba el seu segon llarga durada, Retirada a temps, que es publicarà el setembre de 2023. Els primers avançaments d’aquest segon treball són Maldecap i Flors, dues cançons esmolades i transparents que recorden a la sonoritat de grups de pop i rock dels anys 80 i 90. Per a aconseguir aquest so han comptat amb la producció del músic mallorquí Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Pujà Fasuà, Roig…), qui ha contribuït a potenciar i desplegar els elements que componen les cançons del quartet manacorí.

Valentina & The Electric Post és un duo de pop electrònic que no et deixarà indiferent. Amb la poderosa veu de la cantant italiana Valentina Risi i la brillant creativitat d’Ildefons Alonso a l’electrònica i els sintetitzadors, et portaran a un viatge musical inoblidable.

Fusionen l’Ambient, el Pop i l’Electrònica omplint la sala de pura energia i actitud. La seva música és més que un mer entreteniment, és una experiència apassionant que et captivarà a través de les històries fascinants de personatges com Kate, Marina o Mary, protagonistes de les seves noves cançons.

V&TEP presenta aquest 2024 el seu tercer treball “Valentina’s Dream” que parteix de cançons amb nom de dona on cada nota musical és un episodi en el camí cap a la llibertat, una oda a la rebel·lia contra les cadenes de la conformitat.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".