Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Muntaner, 246
Barcelona
Barcelona
TEL. 93 209 77 11
FF.CC. - Parada Muntaner

+ conciertos en Luz de Gas

+ conciertos en BarcelonaGuitar Festival BCN 2024:
DOÑA MANTECA
+ XANGUITO (Músiques del món)21:00h. ENTRADA: 15 euros.
Comentar

21 h. Doña Manteca
22 h. Xanguito


Amb tres discs d’estudi, cinc gires i més de 200 concerts a les esquenes, Xanguito s’ha convertit en una de les bandes referencials de les Illes Balears. El grup ha revolucionat el panorama musical aconseguint fidelitzar un ampli públic i batent récords: 6 premis Enderrock de la música Balear (Millor Artista, Millor disc; Millor cançó i Millor directe en dues ocasions), dos sold out al Teatre principal de Palma i cançons que acumulen milions de reproduccions a les plataformes musicals.

El 2024 marca un moment significatiu per a Xanguito amb el llançament del seu 4t treball discogràfic. Acompanyat d'un espectacle inèdit, aquesta presentació fusiona les noves composicions de la banda amb els seus èxits més reconeguts, tot desplegant una experiència de coreografies i accions que conviden el públic a formar part de l'espectacle.

Doña Manteca és un grup valencià marcat per l'amor als ritmes llatins i format per les tres cantants Paula Almendros, Elena Almedros i Empar Mora. Artistes com Los Panchos, Celia Cruz, Antonio Machín, Chavela Vargas o Juanes i Natalia Lafourcade tenen un espai al seu repertori. Bona música a veus i guitarra amb múltiples instruments de percussió i corda per endolcir una nit amb molt de sabor.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".