Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTRIP HOLE (Rap,Jazz,Funk)


22:30h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://tickets.masimas.com/ca/events/trip-hole (+18)
Comentar

SoloJohn MC, vocalista · Costa saxòfon · Sam Pike baix · Hugo Menéndez guitarra · Bambino bateria · Jean teclat, vocalistaSom Trip Hole, un grup jove nascut gràcies a la trobada entre un raper de l’escena underground de Barcelona i sis instrumentalistes apassionats (o simplement joves i prometedors).


La nostra intenció és explorar diferents estils musicals, com el rap, el jazz i el funk, de manera innovadora, per crear un so propi, una barreja fresca i personal, negant-nos a qualsevol assimilació a un gènere predefinit.


La nostra formació està composta per SoloJohn (MC) i cinc instrumentalistes: Costantino Stamatopoulos (saxòfon tenor), Samuel Pike (baix elèctric), Hugo Menendez (guitarra elèctrica i flauta travessera), Jean Sarrouy (teclat i veu), Alvaro (bateria).


Cada membre del grup aporta les seves pròpies influències musicals i la seva pròpia trajectòria, contribuint a Trip Hole amb la seva especificitat i riquesa. Tota la secció instrumental es va formar al Conservatori Superior de Jazz i Música Moderna del Liceu, a Barcelona.

@trip_hole @solojohn_mierdasagradaAquest concert és per a majors de +18 anys.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".