Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTACHO (R&B,Latin Jazz)


22:30h. ENTRADA: 24 euros. Anticipadas: 20 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/23863/session/1988465/select
Comentar

Tacho veu · Unai Eizaguirre guitarra · Guillem Arnau bateria · Jaume Àvila baix · Cristian Gonzalez teclat · Andreu Marquès tècnicDescarat i carismàtic, Tacho ha aconseguit crear un univers únic a cadascuna de les seves composicions. Amb una naturalitat sorprenent, juga amb elements propis de músiques d’arrel afroamericana com el jazz, el R&B o el hip hop, així com amb gèneres d’origen afrolatins com la salsa, la merenga, la cúmbia o el bolero, sense oblidar-se del free jazz , el trap o fins i tot el flamenc.


Com a trombonista ha realitzat gires nacionals i internacionals amb artistes de la talla de C.Tangana o Els Catarres, i ha tocat amb molts altres artistes rellevants com Nil Moliner, Oques Grasses, Buhos, Suu i Doctor Prats. Als seus EP i singles ha gravat col·laboracions amb Rita Payés, Vic Mirallas, Alba Armengou, les guanyadores d’un Grammy Llatí, Las Migas, i l’artista colombià Juan Pablo Vega, entre d’altres.


Després de llançar el seu àlbum debut en solitari, “Movimiento” (Musicbus, 2021), el 2023 treu el seu segon EP, “Sepia; del ego al animal” (Ventilador Music, 2023), un disc conceptual on explora la idea de transformació i alliberament personal des de l’humor i el surrealisme.


Ara Tacho obre una nova etapa en què reivindica les seues arrels i la cultura valenciana des de l’amplitud artística que el caracteritza. Ja va fer referències a la seva terra natal als singles del 2023 “Ese ratico” i “El Premio Gordo”, aquest últim en col·laboració amb els mítics Los Manolos. El 2024 eleva la picada d’ullet a celebració amb el doble single “Arrimaeta”, format per “La bachateta” i “Xiqueta Meua”, dos temes ambientats a les Falles de València i gravats amb la banda de l’associació musical Ciutat de Benicarló.


Tacho és un artista interdisciplinar, capaç de barrejar diverses arts en un mateix espectacle, i amb un estil propi i original que el torna inconfusible. Una revelació de l’escena urban-latin-funk espanyola i un dels artistes més interessants del panorama emergent actual.
@tacho___

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".