Clica aquí para ampliar la imagen


Av. del Carrilet, 187, Nau 4
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Sant JosepFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en El Pumarejo de L'Hospitalet

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
REBE
+ VATOCHOLO21:00h. Apertura puertas: 20:30h. ENTRADA: 18 euros. Anticipadas: 14 euros.
Comentar

REBE
Rebe és una nina extraviada que en estrènyer-la produeix murmuris, crits i acords que mil vegades han sonat en la tradició de la cançó espanyola, aquesta vegada travessats per interferències que semblen colar-se des d'una fira pròxima o un bosc llunyà. Va ser creada, segons ella, després de l'amor i just abans de la passió. Això pot explicar que compti amb balades d'erotisme incomparable. Tanmateix, els secrets dels seus sons i la seva manera d'amuntegar arranjaments sobre l'esquema propi d'una cançó pop fins a deformar-lo fan difícil situar-la en cap gènere. Rebe relata petites llegendes sobre si mateixa, teatrals embolics d'amor que són dolços, amargs, ridículs, ardents i catastròfics, però mai inversemblants perquè qui els protagonitza és ella. En realitat, com a nina és enganyosa, perquè és ella qui juga amb tu una vegada té la teva atenció. Sembla que només estigui mirant-se en el mirall, però està alhora captivant, incomodant, pregant i fent burla a qui la miri mirar-se.VATOCHOLO
El Vatocholo és un jove cantant, compositor i productor de 23 anys, nascut a Dinamarca, amb arrels mexicanes que actualment està establert a Madrid, havent passat part de la seva infància a Guadalajara, Mèxic.
La seva relació amb la música li ve des de ben petit per sempre tenir una guitarra a prop, ja sigui a casa del seu avi o la seva casa pel seu pare, els qui li van transmetre la seva passió per la música i l'instrument.
El Vato, ha aconseguit desenvolupar un so propi, que es distingeix per la influència del regional mexicà, però portat a altres mons estètics amb una essència molt més de carrer i amb influències d'altres estils musicals com el hip-hop, el rock, el pop , el metall o el soul, que han acompanyat a l'artista des de la seva infància.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".