Passatge Can Polític, 13
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Bellvitge

+ conciertos en Z0w1e / The Garage Club

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
RUÏNOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA
+ SIN BRAGAS20:30h. Apertura puertas: 20:00h. ENTRADA: 13 euros. Anticipadas: 10 euros.
Comentar

RUÏNOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA
 Transgressores i travestís, el subnopunk de les Ruïnosas està causant sensació en els seus directes. Guanyadores de concursos locals com el Sarau Drag de Futuroa, amb la sala Apolo de Barcelona a tope, amb una posada en escena al més pur estil de Les Vulpess i The Rocky Horror Picture Xou. Actuant en tota mena de locals, festes alternatives i queer, amb una performance i posada en escena molt necessària. Una coctelera que barreja el punk, el drag i el travestismo, amb un punt gamberro i provocador. Amb només tres singles ja han omplert sales per tota la península arribant a ciutats com Madrid, Màlaga, Granada o Barcelona. També van ser seleccionades per a tocar en les festes de la Mercè de Barcelona, amb el recinte totalment ple.  Els seus singles ‘Soy Catalana‘,  ‘Puta Renfe‘ i ‘P0pper‘ no van deixar indiferent a ningú. El seu primer EP, “Nuestra infancia Trasvestida” ja està disponible en totes les plataformes i en format físic. En la presentació oficial del EP a Barcelona van penjar el SOLD OUT hores abans de l'actuació i, el mateix cap de setmana, a Madrid pràcticament van esgotar entrades.SIN BRAGAS
Sin Bragas és un duo de Synth Punk liderat per Anna Bannana a la veu i acompanyada de Skiper al baix, que llancen bases electròniques i sons de sintetitzador amb referències a la música Mákina dels 90’s i al punk primitiu dels primers 80’s.
Tant Anna com Skiper venen d'altres bandes com Leonor ss o Sistema de Entretenimento, on el so punk presa el protagonisme. Aquest en canvi és el seu projecte més influenciat per la música electrònica. La mescla de tota la seva moguda dona com a resultat al que ells criden “Future Punk”.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".