Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Santa Anna, 14
08901 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Sala River

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
KRISSIA21:00h. Apertura puertas: 20:30h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Comentar

KRISSIA


Krissia és expressió sincera i quotidiana. una artista que des dels seus inicis experimenta amb el so d'una manera sense prejudicis i subtilment, movent-se en els marges del pop i la música experimental. Entre les seves referències més directes trobem a oklou, organ tapes, a.g. cook, ML buch o ange halliwell. Amb el seu primer treball ‘kara boi’ ens va obrir la porta al seu petit univers del qual ens queda molt per descobrir i que continua expandint-se amb la publicació del seu nou EP. En quant al directe, l'any passat krissia va treure un tema amb Paco Moreno amb qui va actuar a la sala Laut de Barcelona. Després del llançament del disc va tocar a Barcelona obrint per a Lewis Hofman, a Madrid en Cafè la Palma en Sound Isidro i en el Primavera Sound 2022. També ha estat en el BAM (festes de la Mercé), el Festival Brillant de Madrid o el Puwerty 2023. 
Amb el seu nou treball “QuererteyLas0trasCosasAparte” aprofundeix en la seva maduresa musical i afegeix més passos a un recorregut en el qual ens descobreix noves emocions i sons dins del seu característic pop experimental.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".