Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Carrilet, 235
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. CarriletFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Salamandra 1

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
VVV [TRIPPIN’YOU]
+ BLU BOI20:45h. Apertura puertas: 20:00h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Comentar

VVV [TRIPPIN’YOU]
És un trio madrileny neo-bakala que va néixer per a rendir culte al fred, al soroll, a la modernitat i als pàrquings. Una fi, que troba l'equilibri entre la foscor generacional i les ganes de ballar en la pista. Amb lletres frenètiques, repletes de l'esperit generacional més alternatiu, VVV [Trippin’you], ens ofereix una visió del desassossec de la joventut actual. Sons psicodèlics electro-punk i veus plenes de ressons de desídia que et fan viatjar a través del temps.BLU BOI
Amb la seva música, Blu Boi presenta un paradigma en el qual la precarietat i l'ansietat dominant entre els joves dibuixen un imaginari entelat. Els temes giren entorn d'un univers sonor propi, abrasiu i elèctric que pren nota de grans referents de la música electrònica contemporània com Modeselektor, Arca o S4lem.
Després del llançament del seu àlbum debut i al llarg de 2022, van veure la llum col·laboracions i co-produccions per a artistes i grups com María Escarmiento, Margarita Quebrada o Sandra Monfort, així com un remix per a VVV[Trippin’ You]. 
Ara, en 2023, continua el *release de diferents Singles, reforçant la sonoritat i simbologia pròpia del projecte en vistes a un nou LP.
Es presenten en els escenaris amb una posada en escena crua, íntima, abraçant l'avantguarda experimental tant sonora com visual.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".