Clica aquí para ampliar la imagen


Passatge Can Polític, 13
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Bellvitge

+ conciertos en Z0w1e / The Garage Club

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
COLECTIVO DA SILVA
+ GIN20:30h. Apertura puertas: 20:00h. ENTRADA: 18 euros. Anticipadas: 14 euros.
Comentar

COLECTIVO DA SILVA
Els 7 de Granada presenten “Déjame un rato” en associació amb La Plazuela, el perfecte colofó al seu treball “Casa Vargas”, el celebrat segon àlbum de Colectivo Da Silva que va irrompre en el panorama musical amb el pop colorista i rebel de “Vacaciones” a l'octubre de 2019.
Amb aquesta cançó el grup tanca una etapa sinestèsica centrada en els sons vistosos i el colorit ballable.
Com en “Casa Vargas”, Colectivo Da Silva teixeix un embull de percussions i sons mediterranis en aquest tema, transitant per diverses escenes que barregen el reguetón, el flamenc i el llatí. En aquest circuit apareixen les veus i palmeos de La Plazuela, que a manera de compares victoregen i potencien l'energia del missatge: un ves-te’n a la la m*rda que es gaudeix bastant i que se sent com un empoderament davant d’el que és tòxic.


 


GIN
GIN és una artista del Baix Llobregat que ha crescut amb un background de gèneres musicals molt divers i potent, des del jazz més íntim al pop més actual. Gràcies a la barreja d'aquestes referències neix un so fresc i autèntic que es podria definir com un pop alternatiu. Després d'un primer EP publicat al 2022, el nou single "Una Noche En Madrid" obre una nova etapa més funk que es concretarà en el seu segon EP, previst per la primavera de 2024.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".