Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Santa Anna, 14
08901 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Sala River

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
CRISTINA LEN21:00h. Apertura puertas: 20:30h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 10 euros.
Comentar

CRISTINA LEN
Cristina Len és una artista que aconsegueix que la mescla d'intensitat i naturalitat et porti a un món complex tant musical com conceptualment. La fusió de música electrònica amb els sons de la seva terra, Martiago (Salamanca) i tocs d'altres estils com el pop indie o el R&B, captiva a qui l'escolta. Cristina Len agafa idees de cantessis i tonades tradicionals en ritme charro o ajechao, entre d’altres, samplea sons de pandero de Peñaparda, castanyoles charras, percussió de cullera... i tot això ho passa pel seu filtre per a fer una reversió de la música tradicional de les seves arrels.
Amb la seva càlida veu ens parla sobre la seva realitat, l'amor i les relacions des d'una perspectiva personal, complexa i fosca. Cristina Len representa una llum d'esperança per a aquells que vulguin una artista de pop que no sigui un producte, i que al final, sigui de carn i os.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".