Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Santa Anna, 14
08901 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Sala River

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
MARCELO CRIMINAL21:00h. Apertura puertas: 20:30h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Comentar

MARCELO CRIMINAL


Marcelo García és un jove murcià que porta des de 2016 pujant les seves cançons a internet, sota el nom de Marcelo Criminal podem trobar un so LO-FI de cançons que ens parlen del quotidià, sense pretensions majors ni poses de manual. Els seus referents musicals són molt diversos, encara que el propi músic sap que la seva música ve més aviat del so de Beat Happening Daniel Johnston, Teen Suicide o La estrella de David. Després de diverses cançons gravades de forma completament independent i que podem escoltar en su bandcamp, llegaría a las plataformes ‘Solán de cabras’, cançó que suposaria un punt d'inflexió per a la música de Marcelo Criminal i que serviria d'avançament a “(acepta su cruz)”, el seu primer disc. Però Marcelo no para de crear: després del rotund d'èxit de ‘Perdona (ahora sí que sí)’, va continuar component i regalant-nos petites cançons, que van arribar en part agrupada en forma d'un EP titulat 'Repentino Brote de Añoranza y Amor', que va veure la llum de mà de Sonido Muchacho.


El seu últim treball publicat és un split de dues cançons titulat Preguntar/Responder on s'aprecia una certa evolució del seu so, però sempre dins dels paràmetres del 'LO-FI. Després d'estrenar i girar el seu últim disc 'Momento de Auténtica Realidad' presenta en societat el seu nou disc 'La Última Casa de Apuestas'.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".