Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Carrilet, 235
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. CarriletFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Salamandra 1

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2024:
LILDAMI & Bigfriends
+ FLORA20:00h. Apertura puertas: 19:30h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 15 euros.
Comentar

LILDAMI & BIGFRIENDS
Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme i amb una intensa trajectòria, Lildami s’ha convertit en el portaveu de la música urbana cantada en català. És l’únic artista de l’escena que ha guanyat el Premi Cerverí a Millor lletra i dues vegades consecutives el Premi Enderrock a Millor artista de hip-hop i de músiques urbanes. Amb dos anys molt prolífics a nivell creatiu, publicant "Viatge en espiral" i la mixtape "Cal Damià", Lildami ha estat capaç de compaginar la seva faceta com a artista de directes, tocant per més d'una vuitantena de llocs, amb la d'organitzador del primer festival internacional de música urbana a Catalunya, els Maleducats, i la de jurat de la primera edició del tan popular talent show de TV3, "Eufòria". Aquest 2023, Lildami publica el seu tercer àlbum, "Dummy", amb el qual es reivindica a ell mateix i a la seva trajectòria.


FLORA


Flora és la formació creada per la Mariona Batalla, coneguda per col·laborar al programa “Els Experts” d’iCat, ser presentadora de “Les Gates” d’iCat i formar part del projecte del raper terrassenc Lildami i, el productor musical de moda Scotty DK i el bateria dels Acid Snot, Ury Batalla.
El seu primer disc “Llegenda" té una sonoritat pop en majúscules, i que continuant amb la dinàmica del grup, ofereix una paleta variada d’estils que de vegades és proper al punk-pop guitarrer dels 90, altres més urbà, utilitzant l’autotune com a recurs de producció, i per últim, d’altres amb un so més orgànic i directe.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".