Clica aquí para ampliar la imagen


(Pista)
Carrer Segle XVI - St Daniel, 1
17007 Girona
Girona


+ conciertos en CREC Sant Daniel

+ conciertos en GironaBlack Music Festival 2024:
THE SOUL JACKET
+ KAMIKAZE HELMETS18:00h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 16 euros.
Comentar

The Soul Jacket és la millor banda de rock americà fet a Espanya que hi ha hagut mai. Així ho demostren els seus 6 discos fins avui. El 2022 van presentar KICK RÀDIO que pretén ser un recorregut per totes les influències possibles i imaginables que recorre per un imaginari dial tots els possibles colors i tessitures de la música americana patents al còctel explosiu de la banda viguesa. Recorrent en un desgavellat vehicle de punta a punta la geografia nord-americana van canviant de dial com si moltes ànimes convisquessin dins de THE SOUL JACKET. Una autèntica i històrica bogeria. Qui dimonis són The Soul Jacket?Duet format per dos dels músics més reputats i sol·licitats de l’escena de rock, blues i funk estatal. Han tocat en bandes com Aurora and The Betrayers, Lisa and The Lips, Anaut, Martha Reeves and The Vandellas, SwampDog…

Després de tants quilòmetres i nits de rock and roll han decidit fer el seu propi projecte bevent d’influències com Led Zeppelin, Black Keys, White Stripes… però donant-li un enfocament actual i mirant al present i futur en l’estela d’artistes com Queens of the Stone Age o Royal Blood.

Una posada en escena única amb un bateria cantant; una sort de mutació bastarda a mig camí entre Boham i Plant, juntament amb la baula perduda entre el Groove aclaparador amb baixos moog sintetitzats de Stevie Wonder i les guitarres whammy punxants de Hendrix. I tot això vestits per un salt al buit sense retorn.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".