Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Amnistia Internacional, s/n
17190 Salt
Girona


+ conciertos en La Mirona - Girona

+ conciertos en GironaBlack Music Festival 2024:
DR. CALYPSO
+ LES TESTARUDES21:30h. Apertura puertas: 20:30h. ENTRADA: 25 euros. Anticipadas: 20 euros.
Comentar

21:30 H – LES TESTARUDES
22:45 H – DR. CALYPSO


DR. CALYPSO

Dr. Calypso sempre han anat a la seva. Aquests pioners de l’escena skatalitika no es regeixen per cap norma més enllà del seu compromís amb l’alegria, probablement per això la seva presència en directe continua sent divertida i vital.
Després d’haver-se reunit aquest estiu a El Tingladu de Vilanova, i esgotar les entrades per dos concerts a la sala Paral·lel 62 de Barcelona al desembre, el 2024 es proposen celebrar els seus 35 anys com a grup. Es presentaran renovats i clàssics, amb un nou repertori per donar el millor espectacle de la seva carrera en una celebració sense nostàlgia, on sonaran els hits de sempre i una mica més.LES TESTARUDES

Les Testarudes son nou dones d’entre el 1996 i el 2003 que s’han trobat per un interès en comú: la presència femenina sobre els escenaris i la visibilització del seu treball tant en l’àmbit compositiu com artístic. Les Testarrudes és també un projecte musical de ska, reggae i rocksteady. Aquest projecte ta vital neix davant la necessitat de crear un espai per a empoderar-nos dins el món de la música i ocupar el nostre espai i estils masculinitzats com són l’ska i el rocksteady.Els objectius que es marquen són els de visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris tant des del punt de vista de la formació com de l’arxiu bibliogràfic a l’hora de plantejar els blocs i el set-list i el d’oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana i els orígens de les seves diverses ramificacions.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".