Clica aquí para ampliar la imagen


Passeig de la Devesa, 35
17001 Girona
Girona


+ conciertos en Auditori / Palau de Congressos de Girona

+ conciertos en GironaBlack Music Festival 2024:
DEE DEE BRIDGEWATER & GIRONA JAZZ PROJECT20:00h. ENTRADA: 38 euros.
Comentar

Al llarg d’una carrera polièdrica, la guanyadora de 3 premis Grammy Dee Dee Bridgewater ha ascendit a l’escaló superior de les vocalistes, girant estàndards de manera única i fent intrèpids salts de fe reimaginant clàssics del jazz. Pionera sense por i guardiana de la tradició, la seva primera experiència professional va ser com a membre de la llegendària Thad Jones/Mel Louis Big Band. Al llarg dels anys 70, va actuar amb els mestres del jazz Max Roach, Sonny Rollins, Dexter Gordon i Dizzy Gillespie, entre d’altres. Amb una carrera paral·lela al teatre musical, Bridgewater va guanyar un premi Tony pel seu paper de “Glinda” a The Wiz (1975).

Com a llegat ambaixador de bona voluntat a la FAO de les Nacions Unides, Bridgewater defensa els esforços globals en la lluita contra la fam al món. Bridgewater, mestra de jazz de NEA 2017, és guardonada amb el premi ASCAP Champion, Doris Duke Artist (2018) i membre del Memphis Music Hall of Fame (2019). És cofundadora i codirectora artística de The Woodshed Network.

Acompanyada per la Girona Jazz Project Dee Dee Bridgewater ens oferirà una revisió del projecte Dee Dee’s Feathers que va realitzar amb la New Orleans Jazz Orchestra i que va ser aclamat per la critica
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".