Clica aquí para ampliar la imagen


(Auditori Teatre)
Carrer Riu Ter, 29
17257 Torroella de Montgrí
Girona


+ conciertos en Espai Ter

+ conciertos en Girona



¡ENTRADAS AGOTADAS!

Black Music Festival 2024:
TINA TURNER BLACK MUSIC BIG BAND TRIBUTE



20:30h. ENTRADA: 12 euros.
Comentar

El Black Music Festival i la seva Big Band homenatgen una de les icones del soul i del rock del segle XX

Tina Turner, una de les més grans artistes que han marcat la música rock i soul a la segona meitat del segle XX, ens va deixar el maig de 2023. La seva música ha marcat generacions i no només per la seva força dalt dels escenaris, sinó també per la seva força a l’hora d’afrontar situacions terribles a la seva vida personal. Tina Turner s’ha convertit en una icona de l’alliberament femení gràcies a la seva extraordinària carrera musical i la seva història personal de superació. La seva vida i el seu treball han estat inspiradors per a moltes dones, especialment per les que han viscut situacions de violència domèstica i han lluitat per la seva independència.

La Black Music Big Band vol retre el seu particular homenatge a Tina Turner portant els temes del seu repertori al format de big band. Un viatge musical des de principis dels 60 on el soul serà el protagonista fins els anys 90 on el rock i el pop tindran més presència. Grans èxits i també temes menys coneguts de la discografia de Tina Turner en un espectacle que serà pura energia
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".