Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Assumpció, 27
17005 Girona
Girona


+ conciertos en Centre Cívic Sant Narcís

+ conciertos en GironaBlack Music Festival 2024:
ERROL LINTON
+ NAMINA21:00h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 16 euros.
Comentar

Aquest cantautor nascut a Brixton, guanyador de diversos premis, ha estat descrit com “el millor harmònic de blues i reggae d’Europa”. Després de 30 anys d’Errol en l’escena del blues underground londinenc encara el podeu trobar tocant en solitari a Oxford Circus, a més d’aparèixer en festivals importants i en gires europees amb la seva banda excepcional. La seva ànima introspectiva i el seu rostre tranquil desmenteixen el poderós i apassionat intèrpret que és.

El darrer disc d’Errol, ‘Packing My Bags’ amb la seva fusió única d’estils de blues; “Com Chess Records meets Studio One”, l’hi ha fet guanyar els elogis de la crítica i ha arribat a un públic internacional més ampli. Presència constant al circuit en directe de la capital. Els espectacles d’aquest gran londinenc són llegendaris, espereu ballar.Després de girar un any presentant, Un Udol, el 4t disc de Namina, les bones perspectives han portat a ampliar la banda i a créixer sobre l’escenari amb música que formarà part del seu nou disc, previst per aquest 2024.
De l’Amazones al Mediterrani passant pel Mississipi i el Nil, Namina ofereix un viatge que beu de les arrels i les transforma, on el blues, la música Brasilera i de Mèxic i el jazz conflueixen en un directe hipnòtic i una personalitat única. Música més enllà d’etiquetes.
Cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions portades al naminisme.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".