Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer del Glaç, s/n
17181 Aiguaviva
Girona


+ conciertos en Centre Polivalent La Torrentera

+ conciertos en GironaBlack Music Festival 2024:
THE KLEEJOSS BAND19:30h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 10 euros.
Comentar

Un, dos, un, dos, tres, qua…! Així, se solen iniciar les cançons en un concert de rock. Sembla una cosa senzilla i repetitiva i no obstant The Kleejoss Band sap oferir alguna cosa diferent darrere d’aquestes paraules.

Més enllà del seu bon fer en directe, premiat diverses vegades o de la seva facilitat per fer grans cançons, que omplen els seus sis treballs fins ara, saben que no hi pot haver dos xous iguals. L’objectiu és la sorpresa encara que ja els hagis vist abans. Et regalaran repertoris diferents, col·laboracions o fins i tot potser acabis pujat a l’escenari cantant amb ells. Tot pot passar als seus concerts perquè són animals que segueixen el seu instint i si el públic és diferent a cada lloc per què oferir cada nit el mateix?

The Kleejoss Band ja coneix èxits i moments durs, sales plenes i buides, canvis de formació i terratrèmols interns. Han viscut en 9 anys el que altres en 20, però això importa poc. Potser un passat gloriós augmenti el caixet d’algunes bandes però no estan en aquesta batalla sinó aconseguir arribar a casa teva. Aconseguir que vulguis tornar a posar el disc; tornar a veure el seu directe perquè no serà com la darrera vegada. Els importa el teu respecte i la necessitat de sentir-se orgullosos del que fan. Escriure aquesta cançó que vols escoltar una vegada i una altra; regalar-te una nit memorable.

Tot el que va passar ja no importa, les cançons no esperen i estan disposats a sortir-ne. The Kleejoss Band té un any apassionant per davant, molts xous i un nou disc a l’horitzó. Com solen dir, podries perdre’t, però seràs menys feliç.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".