Clica aquí para ampliar la imagen


Pujada de la Mercè, 12
17004 Girona
Girona


+ conciertos en Centre Cultural La Mercè Girona

+ conciertos en Girona¡ENTRADAS AGOTADAS!

Black Music Festival 2024:
SECKOU KEITA & MOMI MAIGA21:00h. ENTRADA: 26 euros. Anticipadas: 18 euros.
Comentar

Seckou i Momi comparteixen un llegat. Dos intèrprets de kora procedents de la mateixa família, comparteixen la tradició oral dels griots i tots dos han emprès el viatge del Senegal a Europa. Seckou és el cosí gran, 20 anys major que Momi, i sens dubte ha marcat el camí, oferint inspiració i referents a l’autèntic talent de Momi. En aquesta ocasió, Seckou i Momi s’uneixen com a duo. Carismàtics intèrprets per dret propi, junts aporten un magnetisme escènic sorprenent, únic i captivador. Seckou Keita compta amb una llarga carrera professional que l’ha portat a tocar arreu del món en festivals com Womad, Glastonbury, Tòquio Jazz, Chicago World Music Festival, Sydney International, Festival de Jazz de Montreal, entre altres.

Fins avui ha publicat 13 àlbums, l’últim dels quals és African Rhapsodies, una obra èpica per a kora i orquestra creada en col·laboració amb el compositor i músic italià Davide Mantovani i gravada amb la BBC Concert Orchestra de Londres. Simultàniament ha obtingut nombrosos elogis, entre ells tres Songlines Music Awards, i diversos BBC Radi 2 Folk Awards, inclòs el de Músic de l’Any en 2019.

Momi Maiga, recentment enlairant la seva carrera professional, va publicar a l’octubre de 2022 el seu àlbum de debut, Nio, que combina jazz ètnic, flamenc i els sons de les seves arrels. Fusiona la kora amb instruments clàssics com el violí i el violoncel, i emprèn un viatge que el condueix a l’inici d’una carrera musical prometedora, amb el seu cosí Seckou Keita com a exemple precedent. Amb un total de 60 concerts realitzats l’any 2023 en teatres, auditoris i festivals en l’àmbit estatal i internacional, continua presentant el seu àlbum debut amb èxit i ja està preparant el seu segon disc per l’octubre 2024.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".