Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Amnistia Internacional, s/n
17190 Salt
Girona


+ conciertos en La Mirona - Girona

+ conciertos en GironaBlack Music Festival 2024:
THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND
+ THE BIG EASY’S CREW21:30h. Apertura puertas: 21:00h. ENTRADA: 26 euros. Anticipadas: 20 euros.
Comentar

THE GRAMOPHONE ALLSTARS


Ccomencen a tocar la primavera del 2008 quan el saxofonista bisbalenc Genís Bou decideix deixar el seu grup d’aleshores, Delighters, per iniciar un nou projecte musical basat en la fusió de la música jamaicana i el jazz, soul o funk.
El debut del nou grup fou el juliol de 2008, coincidint l’aparició del primer disc de la banda Just delightin’… (Silver Bullets / Brixton Records). Disc que, de fet, havia estat gravat amb els músics de Delighters, d’aquí l’homenatge en el títol del disc. Un cop al mercat, l’àlbum té una bona acollida als mitjans especialitzats i permet al grup començar a actuar amb certa regularitat.


THE BIG EASY’S CREW


Dir que Nova Orleans és el bressol de gran part de la música que escoltem avui, no és exagerat. La Ciutat Creixent és l’olla en el qual s’han cuinat i barrejat cultures, ritmes i històries que han donat com a fruit pilars musicals com ara el blues, el jazz, el r&b o el funk.
The Big Easy’s Crew és un col·lectiu d’experimentats músics de Barcelona, als quals els uneix la passió per la música d’arrel i que recreen, en un concert ple de dinamisme i energia, un viatge per la gran varietat d’estils que tenen el seu origen a Nova Orleans; des del jazz primigeni de Louis Armstrong, passant pel funk clàssic de The Meters als sons més contemporanis de bandes com Galactic.
Posa’t les teves millors gal·les i les teves sabates de ball i passeja’t per l’univers sonor de NOLA de la mà de The Big Easy’s Crew.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".