Clica aquí para ampliar la imagen


Ramon i Cajal 80
Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Heliogàbal

+ conciertos en BarcelonaDMORA
+ SAINT-JACQUES21:00h. ENTRADA: 13 euros. Anticipadas: 10 euros.
Comentar

“DESPERTA” de DMORA (Creando Espacio 2023) és una conversa amb si mateix en aquesta història que des de la infància ha anat modelant la figura que és en l’actualitat. 6 talls en els quals entre mescla electrònica amb gravacions orgàniques i melodies vocals delicades en les quals veiem reflectides les seves influències d’artistes referència com The Blaze, Radiohead o Massive Attack. Madrid (1994) de jove va cursar formació clàssica de piano fins que, amb 16 anys, es va interessar per la guitarra i va començar a formar part de diferents bandes. A poc a poc, el seu interès va ser recaient en com funciona una cançó, més que en un instrument en particular. Així, la producció va començar a cobrar el paper principal en el seu desenvolupament com a artista.”


SAINT-JACQUES, el projecte de Santi Mosteiro, pseudoartista criat a la Val d’Aran, fusiona pop, jazz i qualsevol cosa que se li acudeixi des de la seva habitació amb tocs romàntics i bucòlics d’una manera despreocupada.


Amb els Kung Fu Jazz, una banda que personifica la diversitat en la música, creen concerts plens d’energia i total improvisació.


La seva proposta és genuïna, sense pretensions elevades, buscant que la gent gaudeixi i es desentengui. Crítiques de l’únic concert fins ara: “Soneu que t’hi cagues” i altres més honestes com “El pont, una merda”.


Passeu i gaudiu

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".