Clica aquí para ampliar la imagen


Ramon i Cajal 80
Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Heliogàbal

+ conciertos en BarcelonaLOS BONGOS
+ CLAUDIA URBANO21:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Comentar

LOS BONGOS

Sorgits del prolífic estudi de Bellvitge Locus Estudio, Los Bongos parteixen de la tradició més clàssica del Bolero per portar-la als nostres dies. Aquesta actualització té més a veure amb l’origen i tradició musical dels seus membres que d’una reinterpretació sonora extravagant, de la qual defugen. Paola Licari (veu), Roger Calduch (percussió), Quim Carandell (guitarra, veu), Pau Esteve (baix, veu) i Andreu Galofré (guitarra, veu), són els protagonistes d’aquesta proposta que té en els detalls i les subtileses la seva personalitat única.


CLAUDIA URBANO

Claudia Urbano és pianista, cantant i productora musical. La seva proposta a piano i veu es un diàleg entre Cuba, Mèxic i Andalusia a través de boleros i coples del segle passat, però des de la visió d’algú que va néixer mig segle després de que el gènere va aconseguir la seva màxima popularitat. Tot i així, aquestes cançons d’amor i desamor demostren ser atemporals, mentres encara hi hagi algú que les canti i les escolti. Cançons d’ahir i de sempre per evocar records en qui les va escoltar alguna vegada i apropar-les a qui no les coneixi.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".