Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en Barcelona$nbsp;
NED LUD PLAYGROUND


19:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 8 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/32042
Comentar

Anna Cera veu, Eric Abril veu i teclat, Eric Elias baix, Cristian González teclat, Pau Gurpegui bateria, Nestor Pérez guitarra, OPB, MC, Arnau Alonso bateria.


The Playground


De les entranyes de la Jamboree Jam i el BCN People neix la nova proposta de Jamboree per a les tardes dels dimecres a la Sala 3: The Playground, un espai on col·lectius de músics i artistes de Barcelona, ​​organitzen una llarga sessió de música en viu amb diferents grups, artistes convidats, estrelletes d’aquí i d’allà, dj’s i on també hi ha espai per a l’esbarjo i el joc en aquesta part fonamental de la sessió que anomenem playground.


Cada dimecres, de 7 a 11 de la nit, un col·lectiu de diferents músics organitza el seu propi Playground. Parla amb ells si tu també hi vols jugar.Ned Lud Playground: 19h – 23h


Ned Lud porta el groove per bandera. Les influències del RnB, Hip Hop, Jazz i Soul entre d’altres estils, i la improvsació, compenetració i diversió son facotrs essencials d’aquest jove trio de Sabadell.

Un projecte amb la identitat marcada, per una banda, per la composició i producció de temes propis a cavall entre l’experimentació de sonoritats i el respecte pels referents estilístics i, per altra banda, per la constant col·laboració amb altres instrumentistes, cantants i rapers, com a banda acompanyant i com a suport per engrandir els arranjaments dels temes que porten en aquest directe.

El directe d’un so explosiu, ple de ritme i energia. Ned Lud emprèn el vol amb nova música en creació constant.19h Eric Abril & Anna Cera

En aquesta ocasió, la tarda estarà oberta per la cantant Anna Cera i el teclista i cantant Eric Abril, ja habitual del Jamboree.


20.15 Eric Elías trio

Seguidament, el trio del baixista de Ned Lud, Eric Abril que presenta el seu projecte inspirat pel Gospel que des de ben menut, Elías ha pogut viure a l’esglèsia i que, fusionat amb el jazz i el funk, ha creat un grup, juntament amb els seus amics Cristian Gonzalez i Pau Gurpegui, per crear, experimentar i aprendre junts.


21.30 Ned Lud ft. O.P.B.

I per acabar, Ned Lud arriba de nou amb l’O.P.B, un artista matadeperenc que es desenvolupa en l’àmbit del Hip-Hop, amb un estil ple d’influències però amb el seu toc personal a les produccions i ritmes. Ha presentat treballs autoproduïts com El Millor Que Ha Passat Mai (2021), Dialectic Beings (2019) amb el grup The Re-Fugees i varis EPs durant la seva trajectòria començant al 2016. O.P.B. respresenta un estil molt versàtil en la sonoritat i el ritme, passant des de produccions de BoomBap clàssic fins a ritmes més Lo-Fi o apropats al Trap.Instagram: @nedlud_, @au_rora_music, @ericabrilmusic, @ericelias_, @nestor.pomelo, @opujade, @pau_groovepegui, @monta.drums

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".