Delirics al Cicle Segells Residents:
LAS BAJAS PASIONES
+ BOUNCE TWICE
+ OLI21:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Comentar

Las Bajas Pasiones, és un projecte d’Electrònica i Música Urbana pro LGTBIQ, on es conecten les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista al que ens venen a vendre com a vida.


El rap cru i directe d’en Trusty, les melodies pop i tornades enganxoses de l’Edu Libra, els sintetitzadors d’en Toni Taboo s’entrecreuen amb les guitarres i uns beats d’un altre món, i d’un altre temps que encara ha d’arribar. Alguns dels seus temes ja son hits de la comunitat LGTBIQ i els seus concerts son una festa alliberadora que converteix qualsevol espai en una pista de ball sense final.


Deixa’t emportar i gaudeix de Las Bajas Pasiones!Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant i imatge del grup Lil Aiden, de la mà del productor i DJ Efren Kairos.


Les seves influències, igual que la seva música, tenen característiques del Hip Hop old school amb detalls del Soul, R&B i la música electrònica. Sens dubte, la potent personalitat, desimboltura i imatge de Lil Aiden acompanyada del talent d’Efren Kairos desprèn una actitud que no pot deixar-te indiferent.


Van començar publicant una sèrie de singles de caràcter experimental, durant aquest recorregut van anar evolucionant cap a una sonoritat molt més electrònica i ritmes nous amb trets més de l’estil trap i ballables que van desembocar en un segon treball, i que és ara quan donen un salt en la seva carrera fitxant per un segell referent en música urbana a Catalunya: Delirics. Segell també amb el qual preparen un nou àlbum que els posicionarà ràpidament entre les bandes referents de la urbana del país. I de les poques liderades per una dona.


Musicalment saben combinar a la perfecció el català, el castellà i l’anglès. Alguns dels seus referents són Laurent Hill, Nathy Peluso, Princess Nokia, Snow tha product i Mac Miller, entre d’altres.


Bounce Twice és força, energia, personalitat arrasadora i un directe elèctric que hipnotitza. Atentxs... comença el millor!


Oli és una artista de rap i ballarina de Barcelona. Es va introduir en el món musical amb el seu primer grup, La Clika Pika, format per raperes totes dones i identitats dissidents, on combinaven lletres en català i castellà, buscant l’empoderament de les dones i d’altres identitats per transformar la societat. Li agrada compartir l’espai de creació, és per això que ha col·laborat amb artistes com KeTeKalles, Pirat’s Sound Sistema i Las Bajas Pasiones en la seva trajectòria musical.


Ara engega el seu projecte en solitari amb molta energia i moltes ganes de compartir el que ha estat cuinant a foc lent: lletres crues, però esperançadores i potents, que t’introdueixen en un món més crític i reflexiu!

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".