Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer del Tenor Masini, 5
08028 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça SantsMetro Línea 5 - Parada Plaça Sants

+ conciertos en La Deskomunal

+ conciertos en BarcelonaOTRO FUTURO


20:00h. ENTRADA: 8 euros.
Comentar

A.F.K. (Aargh Fuck Kill) – Hardcore punk d’Hamburg.
Són una de las bandes més sòlides d’alemanya. Vigents des del 2014. Combinen diverses escoles i ritmes de hardcore punk per a crear un so versàtil que encara aconsegueix sonar enfadat com la merda, però també cohesiu i compacte. Quan acceleren les coses, no estan lluny del so anarco-punk clàssic i pesat d’ANTI-SYSTEM, o del dis-core britànic de finals dels 90 de HELLKRUSHER, i a causa de la intenció de variar els ritmes, poden recordar a una versió més moderna dels grans ICONS OF FILTH.

INFERNO PERSONALE – Hardcore amb sede a Bremen, Alemanya, amb membresia internacional (membres italians, alemanys i colombians). Podria recordar a D-CLONE o GLOOM, però aquesta atmosfera i energia cobreix una composició de cançons més estructurada i menys destructiva. La banda toca un hardcore assassí que canalitza la devoció i el fanatisme per la subcultura.

AYUCABA – Explícitament influenciats pel hardcore japonès dels 80 que va acostar, per primera vegada, el power metal al punk. Aquesta banda té les vocals i coros clàssics d’una escola sud americana i podrida, però puntejos, linies de baix i riffs que porten l’atmosfera pròpia de bandes como Gastunk, Gism, o L.S.D.

LUMPEN – amb un EP i un LP son coneguts al carrer i l’escena de Barcelona, es presenten de nou després de la seva gira mexicana, faran una descàrrega de ritmes UK82 accelerats i constants, guitarres brillants i hipermodulades i una veu totalment trencada i esgarrada.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".