Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en Barcelona$nbsp;
RAUXA & Friends Session (Jazz,Folk)


19:00h. ENTRADA: 12 euros. Anticipadas: 8 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/32076
Comentar

Julia Rodríguez veu, timple canari, quatre venezolano i, guitarra espanyola, Alba Ruíz veu i saxo, Javier Valles guitarra, Eric Elías baix, Eric Abril veu i teclats i, Pau Gurpegui bateria.Júlia Rodríguez, cantant i multiinstrumentista de les Illes Canàries, interpreta un repertori basat en la música del folklore llatinoamericà i canari. Al concert podrem escoltar també cançó d’autor i composicions pròpies.


Alba Ruíz & Javier Vallès, en aquesta ocasió el duo presenta la cantonada més personal i acústica de la cantant i saxofonista terrassenc Alba Ruiz Torres. Amb un repertori de lletres pròpies i versions d’artistes consagrades com Melody Gardot o Chabuca Granda, entre d’altres. A través del so de la guitarra, les melodies del saxo i la veu envoltant només necessitem deixar-nos portar cap a on ens portin i gaudir del preciós i fugaç present.


Rauxa Trio, rauxa trio és un grup de músics que es coneixen a l’ESMUC. Amb la complicitat i l’espontanetat que han adquirit amb tantes hores de música junts, ens presenten un repertori de jazz i R&B que va des de standards versionats fins als temes més coneguts de Stevie Wonder.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".