Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaKAIO BARSSALOS
+ UROZ (Moog Club)
+ MONRAKER DJ23:59h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 7 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522
Comentar

KAIO BARSSALOS


La consistència és una de les qualitats més importants que un artista necessita per créixer, i KaioBarssalos ho ha demostrat des del començament de la seva carrera. Fascinat des de la infància per la cultura de clubber i raver, el 2010 va aprendre a barrejar i va començar a tocar a festes locals. Dos anys després, va començar a produir la seva pròpia música amb llançaments que van conduir a un reconeixement mundial. Però tot va començar realment el 2018 amb el seu EP Seven, un dels seus primers llançaments destacats, on va aconseguir més de 500 mil reproduccions. El punt d’inflexió de la seva carrera arribaria dos anys després, el 2020, després de llançar el seu single «Synergy» al segell renomenat Planet Rhythm.
UROZ (MOOG CLUB)


Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.


         

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".