Clica aquí para ampliar la imagen


Avínguda dels Dolors, 17
08243 Manresa
Barcelona


+ conciertos en Stroika

+ conciertos en BarcelonaANTONIO EL REMENDAO
+ ROSSO CANDELA22:00h. ENTRADA: 13 euros. Anticipadas: 10 euros.
Comentar

ANTONIO EL REMENDAO

Després de 15 anys d'experiències i aprenentatge en diversos projectes, Antonio decideix iniciar la seva carrera musical en solitari, oferint el 2013 el seu nou espectacle Gira Rumbera, i paral·lelament comença a produir el que serà el primer disc sota el seu nom artístic Antonio el Remendao titulat Rumbakatà ( CKmusic 2014), amb les col·laboracions destacades de La Pegatina i El Canijo de Jerez, en aquesta obra ens mostra una evolució de la seva marca personal on neixen nous himnes com L'ocell cucú, La vida ve la vida va i Mueve l'Esquelet.

Passats 3 anys i amb més de 100 concerts per tota la península, el 2017 publica el seu segon disc en solitari Historias Guardadas (CKmusic 2018). Oferint noves cançons i tornant a les arrels amb un so més íntim. Temps, Digues-me la veritat i A la llar de foc, ja s'han corejat en festivals com El Poborina Folck de Terol, el Canyon Festival de Tarancón, o el Biberó Rock Festival de Solsona. En aquesta etapa també té la sort de participar com a artista convidat, col·laborant en directe amb Juanito Makandé, El Kanka, El Canijo de Jerez i La Pegatina.ROSSO CANDELA

El dia 16 de maig del 2021 trec el meu primer disc amb el nom “El Despertar”. Ho gravo a l'estudi d'Antonio "El Remendao"

El significat d'aquest títol és el canvi de rumb que sento que dóna la meva vida quan començo a mirar cap a dins. Aquesta mirada dirigida cap a mi és una nova manera d'entendre la vida i el món, em sento com si acabés de néixer. Definiria les cançons de “El Despertar” com la transformació d'experiències dures, en cançons alegres i divertides amb el toc canalla que caracteritza “Rosso Candela”

"Callejeando sin rumbo, encontré la rumba y me tropecé con el camino de lo auténtico!!!"

Rosso Candela s’alimenta de l´energia del públic per a crear una festa en el qual cada persona present, és important per a poder crear l´espectacle i improvitzar.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".