Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 7
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 302 15 86
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Sidecar

+ conciertos en BarcelonaTHE SICK BOYS (rock’n’roll)


21:00h. ENTRADA: 13 euros. Anticipadas: 11 euros.
Comentar

The Sick Boys tornen celebren el seu 10é aniversari amb energies renovades. Després de dos discos, un EP, i una intensa remodelació interna, va publicar el 2022 un nou EP, Travelling In Disguise, de la mà de Buenritmo, enregistrat pel Balta Bordoy, i mesclat i masteritzat pel Mario Cobo.


Aquest nou llançament inclou cançons pròpies i alguna versió nostàlgica, per presentar la nova formació del grup, formada per bateria, guitarra, baix, veu i saxo, amb més arrels i cruesa, però amb el mateix esperit de rock and roll. The Sick Boys es van formar a Barcelona el 2013 amb l’objectiu d’injectar sang fresca a estils clàssics com el rock and roll, el swing, el rhythm and blues o el country. L’actitud i una potent presència en escena són les seves senyes d’indentitat. El directe sigueix sent la millor opció per disfrutar de The Sick Boys, una hora i mitja de rock and roll, empenta i comunió amb el públic que no deixa a ningú indiferent.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".